IncontiLase™ – inkontinencia megszüntetése vagy csökkentése

Z

Az IncontiLase™ inkontinencia kezelés után 120 nappal végzett ellenőrzés során a páciensek 75 százalékának megszűnt a vizeletvesztése, 94 százalékuknál pedig jelentősen csökkent!

 • Vizeletvesztés csökkenése 94%
 • Vizeletvesztés megszűnése 75%
N

AKTÍV ÉLET ÚJRA!

Újra sportolhat és az erőfeszítésel járó munkák, hobbik sem fognak gondot okozni!

N

SEMMI KELLEMETLEN MEGLEPETÉS!

Búcsút mondhat a nevetés, köhögés, tüsszentés közbeni “baleseteknek”.

N

NEM LESZ MIT TAKARGATNI!

Eddig csak vastag betéttel tudta végigcsinálni a napot? Felejtse el és öltözködjön újra olyan szabadon, mint régen!

REGISZTRÁLJON KONZULTÁCIÓS VIZSGÁLATRA!

Online regisztráció esetén 40 000 Ft kedvezményt adunk a kezelés árából, sőt, G-pont dúsítást és kisajak-fiatalítást is kap tőlünk ajándékba!

A konzultációs vizsgálat ára 20 000 Ft, amelyet beszámítunk a kezelés árába!
A regisztráció után – amellyel Ön még nem köteleződik el semmire –, munkatársunk megkeresi Önt.

Kezeléseink helyszínei

1125 Budapest,
Virányos út 23/d.

9200 Mosonmagyaróvár,
Lucsony u. 1.

Koppintson a számra a híváshoz!

+36 30 254 2334

(8:00 és 20:00 óra között)

A vizelet inkontinencia, azaz vizelettartási zavar igen gyakori tünet: egy felmérés szerint* a magyarországi nők csaknem egyharmadánál előfordultak már inkontinencia panaszok. Érthető, hogy a kor előrehaladtával ez az arány rohamosan növekszik. A vizelet tartásának zavara leggyakrabban a szülés után illetve a menopauza beálltával alakul ki. Ha Önt értinti a probléma, nem kell mondanunk, hogy milyen jelentős mértékben rontja ez a tünet az életminőséget.

Ismerős?

Érzem, hogy elcsöppen a vizeletem, ha:

 • köhögök,
 • nagyobbat tüsszentek,
 • nevetek,
 • megemelek valami nagyobb súlyt,
 • futok vagy egyéb sportot űzök,
 • lépcsőzöm.

Ha igen, Önnek is stressz-inkontinenciája van – mi pedig megoldást kínálunk rá…

És persze a legkínosabb: vizelettartási nehézség az ágyban…

A szeretkezés örömforrás, amely energiával tölt fel és kiegyensúlyozottabbá tesz. Miért kellen lemondani róla vagy akár csak kompromisszumot kötni? Márpedig a csúcs közeledtével Önre törő vizelési ingernél nincs lelombozóbb, ráadásul – főleg alakuló kapcsolat esetén – olyan frusztráló is lehet, hogy a szégyenérzet gyakorlatilag teljesen „behúzhatja a függönyt”.

De van más veszélye is az inkontinenciának…

A kezeletlen vizelet inkontinencia bőrviszketést, -kiütést és a bőr kifekélyesedését eredményezheti, illetve fokozza az ismétlődő húgyúti fertőzések kialakulásának kockázatát. A vizelet inkontinencia akár az Ön társas kapcsolatainak leépüléséhez is vezethet, hiszen lehet, hogy inkább el akarja kerülni a kínos helyzeteket. A vizelet inkontinenciának negatív hatásai lehetnek a munkájára is: nincs kellemetlenebb, mint kirohanni egy fontos megbeszélésről… A probléma befolyásolhatja koncentrálóképességét, ronthatja teljesítményét. Mindezeken túl az éjszakai alvásban is zavarhatja, nappali fáradtságot is okozva. A vizelet inkontinencia talán legkellemetlenebb hozadéka az, amit fent már kiemeltünk: a negatív hatás a nemi életre. Ezen túl gyakran szorongás és rossz közérzet, akár depresszió is társulhat a vizelet inkontinenciához. Ne gondolja, hogy mindezzel együtt kell élnie! És különösen ne gondolja, hogy ezzel kínos („ciki”) szakemberhez fordulni. Orvosaink részéről a lehető legtermészetesebb segítőkészséget fogja tapasztalni, hiszen nap mint nap találkoznak a problémával. Ezért nem kell tartania attól, hogy jelentkezzen konzultációnkra.

Próbálkozott már eggyel-mással, de nem csökkent a vizeletvesztés?

Az inkontinencia megszüntetésére, enyhítésére egyebek között hüvelyplasztikai műtétet, továbbá ún. TVT vagy TOT szalag műtétet szoktak javasolni. Ezek az operációs eljárások mind a megsüllyedt húgycső megemelésével igyekszenek csökkenteni a vizeletvesztési panaszokat. Kórházi tartózkodással, érzéstelenítéssel vagy altatással, továbbá hosszabb felépülési idővel járó invazív (a beteg testébe vágás vagy szúrás által behatoló) beavatkozásokról van szó. Esetükben megnő a fertőzések és szövődmények előfordulási valószínűsége, perforálódhat például a húgyhólyag. Ismert olyan eljárás is, melynek során kollagént injekcióznak a hólyagnyakat körülvevő szövetekbe, ennek azonban komoly hátránya, hogy néhány havonta ismételni kell, különben a hatása elmúlhat. Pedig – amint majd mindjárt meglátjuk – korszerűbb és főleg fájdalommentesebb módszer is van a szövetek kollagénrostjainak megerősítésére, amelynek köszönhetően a hólyagzáró izom ismét feszessé válik. A legtöbb hölgy azonban egészen egyszerűen beletörődik a tünetbe és megpróbál együtt élni az inkontinenciával. Az ő életüket legfeljebb az inkontinencia betétek (pl. Tena, Seni Lady, stb.) teszik némileg könnyebbé, bár a szex közben elcsorgó vizelet kellemetlen problémáját nyilván nem oldják meg. Mindezen módszerekkel szemben az IncontiLase™ lézeres kezelés korszerű és fájdalommentes, nem beszélve arról, hogy nincs felépülési idő!

Hogyan szünteti meg vagy csökkenti jelentősen az Ön inkontinencia panaszait az IncontiLase™?

A Fotona, amely több mint negyven éve élen jár az orvosi lézertechnikában, forradalmian új technológiát fejlesztett ki a stressz-inkontinencia – és számos más kórkép és tünet – kezelésére. Jó néhány, eddig csak műtéttel vagy egyáltalán nem gyógyítható kórkép területén hozott áttörést ez a klinikailag gondosan tesztelt, szabadalommal védett eljárás. A technológia neve Smooth™, azaz sima, finom, hiszen olyan eljárásról van szó, ami minden eddiginél kevesebb kellemetlenséggel jár:

 • fájdalommentes,
 • vérzésmentes,
 • nem igényel altatást,
 • ambulánsan igénybe veheti,
 • sem antibiotikumos, sem más utókezelés nem szükséges,
 • és nincs felépülés idő.

A kezelés során a lézernyaláb non-ablativ, azaz szövetsérülést nem okozó hatása által a hüvelyfal újra feszessé és vastaggá válik. A fény és hő együttes ingerére reagálva a kollagénrostok újraépülnek és megsokszorozódnak, újra rugalmassá válnak. Így érünk el ezzel a forradalmi módszerrel olyan eredményt, amely végre nem csak tüneti jellegű, hanem a kiváltó okot is megszünteti, hiszen a kezelt kötőszöveti állomány mintegy tíz-tizenöt évet fiatalodik. A megerősödött kollagén rostok alátámasztják a hólyagot, így megszűnik a kedvezőtlen anatómiai helyzet, ami a vizeletvesztés okát képezte.

Ez most tényleg nem fog fájni!

Az IncontiLase™ kezelés két beavatkozásból áll, egy-egy beavatkozás 15-20 percet igényel. Nem győzzük hangsúlyozni: a kezelés metszés-, fájdalom-, vérzés– és varrásmentes, továbbá természetesen nincs szükség altatásra sem. A két beavatkozás között két-négy hét kihagyás javasolt. Semmiféle különleges előkészületet vagy utókezelést nem igényel. A kezelés után Ön azonnal visszatérhet a normális napi aktivitásához. Egyedül az ülőfürdő kerülendő egy-két napig, és a hüvelyi szexuális aktust sem javasoljuk egy hétig.

…és valóban megszűnik a stressz-inkontinenciám?

A Fotona lézerkezelések hatékonysága – így az IncontiLase™ kezelésé is – pontos mérésekkel, klinikai tanulmányok egész sorával, orvosilag igazolt. Bár új eljárásról van szó, az elmúlt három évben 15 000 kezelést végeztek szerte a világban, így mára nemzetközileg elfogadott, igazolt eredményű eljárássá vált a stressz-inkontinencia csökkentésében, megszüntetésében. A vizsgálatok követése során semmilyen mellékhatással nem találkoztak a kutatók. Az IncontiLase™ kezelés után 120 nappal végzett ellenőrzés során a páciensek 75 százalékának megszűnt a vizeletvesztése, 94 százalékuknál pedig jelentősen csökkent!

*Az INKO Fórum kezdeményezésére a Magyar Védőnők Egyesületének bevonásával 2001-ben mintegy 35 000 nő megkérdezésével végzett felmérés eredményei szerin a felmérésben résztvevők 32 százalékánál voltak inkontinenciára utaló panaszok; az inkontinencia leggyakrabban a szülés környékén illetve menopauza után alakul ki; jelentős mértékben rontja az életminőséget.

 


Mi a stressz-inkontinencia?

A húgyhólyag legmélyebb pontján, a hólyagnyakon nyílik a húgycső, melyen keresztül a vizelet üríthető. A hólyag a medencefenék izomzatára támaszkodik, ennek egy megvastagodott része körülveszi a hólyagnyakat a húgycső eredésénél – ez a záróizom, amely meggátolja a vizelet spontán távozását. Normális esetben magunk döntjük el, hogy ezt az izmot akaratlagosan elernyesztjük – azaz ürítjük a vizeletet, vagy nem. Az inkontinencia esetében azonban ez az irányítási képességünk elvész vagy gyengül. A stressz- inkontinenciához az vezet, hogy a női nemi hormonszint változókori csökkenése miatt, esetleg szülés után vagy egyszerűen az életkor előrehaladtával a kollagénrostok száma csökken, a megmaradó kollagén állomány pedig veszít rugalmasságából. Ennek következtében a húgycső záróizomzata gyengül, a hólyagalap lesüllyed, és a húgycső helyzete is megváltozik. Valahányszor megnő a hasűri nyomás valamilyen erőfeszítés hatására – például tüsszentéskor – a meggyengült zárizom „elereszt” néhány csepp vizeletet – vagy akár többet is. Ezt hívjuk nyomás- azaz stressz-inkontinenciának.„Eleinte kételkedtem abban, hogy egy olyan egyszerű kezelés, mint az IncontiLase, ennyire hatásos lehet az enyhe és közepes mértékű vizelet inkontinencia esetében. Ám rögtön megváltozott a véleményem, amint az első olyan páciensem, akit egy éve kezeltem középsúlyos inkontinenciával, arról számolt be az első IncontiLase beavatkozás után, hogy „szobatiszta”, azaz vizeletvesztése teljesen megszűnt. Most, hogy már számos beteget kezeltünk, elmondhatom, hogy ez az új technológia minden várakozásomat felülmúlja. Nem mellékes, hogy az a bizonyos első páciensem egy év elteltével is „szobatiszta” maradt – és boldog a változtástól, amit az IncontiLase hozott az életében.”
Dr. Ivan Fistonic PhD Fistonic Nőgyógyászati Klinika Zágráb, Horvátország

TOVÁBB OLVASOM

Kezelésienket csúcstechnológiás Fotona lézerrel végezzük

A Perfect Laser kezeléseket az orvosi lézerkészülékek legújabb generációját képviselő korszerű géppel végezzük, amelyet az ezen a téren piacvezető, nagymúltú Fotona cég készít.

ÁR

online regisztráció esetén:

460 000 Ft

helyett

420 000 Ft

Az ár 2 kezelést tartalmaz!

Ajándék online regisztráció esetén:
G-pont dúsítás, kisajak fiatalítás

Megtakarítás*:
40 000 Ft + ajándék

*A szolgáltatás teljes árához képest.

MÁR HITELRE IS!

Ez a kezelésünk már hitelre is igénybe vehető, amely akár kamatmentes is lehet!*

PÉLDA:

50% befizetése és hat havi részletfizetés esetén:

Havi részlet:
35 000 Ft

THM: 0%

*Jelen tájékoztatás nem teljeskörű. A hitel nyújtása feltételekhez kötött. A részletekről kérjük, érdeklődjön a megadott telefonszámon, vagy érdeklődését jelezze a kapcsolatfelvételi űrlapon!

p

JÓ TUDNI

A beavatkozás időtartama:
2 x 45-60 perc

Elviselhetőség:
a kezelés metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes

Felépülés:
a kezelés után ágynyugalom nem szükséges, a szexuális élet 48 óra eltelte után folytatható

REGISZTRÁLJON KONZULTÁCIÓS VIZSGÁLATRA – VAGY CSAK KÉRDEZZEN!

Online regisztráció esetén 40 000 Ft kedvezményt adunk a kezelés árából, sőt, G-pont dúsítást és kisajak-fiatalítást is kap tőlünk ajándékba!

ELŐTTE

Perfect Laser – inkontinencia megszüntetése IncontiLase lézeres eljárással

UTÁNA

Perfect Laser – inkontinencia megszüntetése IncontiLase lézeres eljárással

TANULMÁNYOZZA AZ ÖSSZES PERFECT LASER KEZELÉST!

ÍRJON NEKÜNK VAGY HÍVJON MINKET, HA ÉRDEKLI A KEZELÉS!

ÍRJON NEKÜNK VAGY HÍVJON MINKET, HA ÉRDEKLI A KEZELÉS!

REGISZTRÁLJON KONZULTÁCIÓS VIZSGÁLATRA!

Online regisztráció esetén 40 000 Ft kedvezményt adunk a kezelés árából, sőt, G-pont dúsítást és kisajak-fiatalítást is kap tőlünk ajándékba!

A konzultációs vizsgálat ára 20 000 Ft, amelyet beszámítunk a kezelés árába!
A regisztráció után – amellyel Ön még nem köteleződik el semmire –, munkatársunk megkeresi Önt.

Kezeléseink helyszínei

1125 Budapest,
Virányos út 23/d.

9200 Mosonmagyaróvár,
Lucsony u. 1.

Koppintson a számra a híváshoz!

+36 30 254 2334

(8:00 és 20:00 óra között)

+36 30 254 2334

(8:00 és 20:00 óra között)

Kezeléseink helyszínei:

Budapest
1125, Virányos út 23/d.
Mosonmagyaróvár
1125, Lucsony u. 1.