PERFECT LADY KEZELÉSEK

Büszke nőként, egészségesen, kompromisszumok nélkül!

Mert nőnek lenni jó!

A külső és belső női nemi szervek épsége, egészsége ma már sokkal tovább  megőrizhető, fenntartható, javítható, annak ellenére, hogy az életkor előrehaladta vagy a gyermekszülés különösen érinti ezeket az amúgy is érzékeny területeket. Ha Ön azt gondolja, hogy a hüvelyszárazság, az inkontinencia, a hüvelytágasság vagy a hüvelyfal előreesése (méhsüllyedés) a „korral járnak”, téved! Nem kell beletörődnie ezekbe a sok kellemetlenséget okozó kórképekbe – de, hála a modern orvosi lézertechnikának, szenvednie sem kell, ha ezeket a problémákat meg akarja szüntetni vagy csökkenteni szeretné. Lézeres nőgyógyászati kezeléseink fájdalom- és vágásmentes, korszerű, és többnyire gyors javulással járó megoldást jelentenek Önnek. Megszűnhetnek kellemetlen tünetei, megőrizheti női büszkeségét és méltóságát, sőt az orgazmusra való készsége is ismét a régi lehet!

Ha Ön még fiatal, de kiemelt célja az egészségmegőrzés, meg is előzheti a fenti tünetek kialakulását új hüvelykondícionáló kezelésünkkel.

IncontiLase™ – inkontinencia megszüntetése vagy csökkentése

Az IncontiLase™ kezelés után 120 nappal végzett ellenőrzés során a páciensek 75 százalékának megszűnt a vizeletvesztése, 94 százalékuknál pedig jelentősen csökkent!

RenovaLase™ hüvelygyulladás, hüvelyszárazság kezelése

Az életkor előrehaladtával elvékonyodó és összezsugorodó szövetek hüvelygyulladást okoznak, amely csökkent nedvesedéssel, azaz hüvelyszárazsággal, végső soron szeretkezés közbeni fájdalomérzettel jár. Ez a tünet egy bizonyos életkor után a harmonikus szexuális élet legnagyobb akadálya szokott lenni – és komoly párkapcsolati gondokat okozhat. Szerencsére van már hatékony megoldás…

ProlapLase™ hüvelyfal-süllyedés kezelése

A női nemi szervek süllyedése az ún. prolapsus teltségérzet, szeretkezés közbeni fájdalomérzet, elcsöppenő vizelet, sőt akár székrekedés vagy rendellenes vérzés formájában jelentkezhet, és nyilvánvalóan nagyon hátrányosan érintheti a szexuális életet. A ProlapLase® olyan új, lézeres eljárás e kellemetlen betegség kezelésére, amely fájdalomtól és vágástól mentesen, kitűnő hatékonysággal oldja meg a problémát.

Hüvelykondícionáló kezelés

Szeretné intim fiatalságát minél tovább megőrizni? Hisz a megelőzés fontosságában? Szeretné, ha mindennapjai minél tovább mentesek maradnának az érett hölgyeket fenyegető kellemetlenségektől, például a vizelettartási zavaroktól vagy a szexuális életet megkeserítő tünetektől? Akkor hüvelykondícionálás szolgáltatásunk Önnek való!

IntimaLase™ hüvelyszűkítés

Nem ritka és főleg nem szégyellnivaló tünet, ha Ön vagy partnere túl tágnak érzi az Ön hüvelyét. A hüvelytágasság komoly zavarokat, sőt, akár kapcsolati válságot okozhat. Jó hír, hogy a probléma most már könnyen és fájdalommentesen, műtét nélkül is megoldható: nem csak az IntimaLase hüvelyszűkítésen átesett hölgyek, hanem férfipartnereik is több mint 90%-a sikeresnek ítéli a kezelést!

Kisajak-fiatalítás, kisajak-plasztika

A kisajak megnagyobbodása főként örökletes okokra vezethető vissza. A kisajak méretének csökkentésére sok esetben esztétikai okból is szükség lehet: egy új párkapcsolat kialakítását például nagyban megkönnyítheti az a magabiztosság, amelyet az Ön intim területeinek szépsége kölcsönöz Önnek. Más esetekben gondot jelenthet a kisajak becsípődése akár szex, akár valamely sporttevékenység közben, hiszen ez igen fájdalmas lehet. A lézeres műtét nagyobb pontossággal és kisebb roncsolással, kevesebb vérzéssel jár…

KÉRDEZZEN TŐLÜNK!

Nem találja a megfelelő kezelést vagy egyszerűen csak kérdése van? Tegye fel itt!

+36 30 254 2334

(8:00 ÉS 20:00 ÓRA KÖZÖTT)