FÁJDALOM NÉLKÜL

A Perfect Laser kezelések hatékonyak, de kíméletesek. A beavatkozások az enyhe hőérzeten kívül tökéletesen fájdalommentesek!

SEB ÉS HEG NÉLKÜL

A Perfect Laser kezelései ún. non-invazív, azaz behatolás nélküli beavatkozások, a legkisebb vágást sem ejtjük, egy csepp vér sem folyik!

ALTATÁS NÉLKÜL

Mivel non-invazív és fájdalommentes, altatásra sincs szükség! Miről szeretne csevegni közben?

N

TAPASZTALT KLINIKA

Klinikánkon több száz sikeres lézerkezelést végeztünk már a legkülönbözőbb területeken: nagy tapasztalattal rendelkezünk arc- és testfiatalítás, nőgyógyászat, horkolás- és visszérkezelések terén.

N

TAPASZTALT ORVOSOK

Orvosaink nem csupán szakterületükön elismertek, de a lézeres kezeléseknek is specialistái.

N

CSÚCSTECHNOLÓGIA

A Perfect Laser kezeléseket az orvosi lézerkészülékek legújabb generációját képviselő korszerű géppel végezzük, amelyet az ezen a téren piacvezető, nagymúltú Fotona cég készít.

ISMEREM A KEZELÉST, NEM SZERETNÉK OLVASGATNI RÓLA, AJÁNDÉKKÁRTYÁT VÁSÁROLNÉK

PERFECT LASER: FIATALÍTÓ KEZELÉS KÍMÉLETES LÉZERREL!

A Perfect Laser új, forradalmian hatékony lézerkezelést kínál, amely tökéletesen fájdalom- és hegmentesen teszi újra rugalmassá a kötőszöveteket. A Perfect Laser kezelései több területen is alkalmazhatók az Ön szeretteinek megfiatalítása érdekében, de mindenhol ugyanúgy fejtik ki látványos hatásukat. A kulcsszó: a kollagén.

KOLLAGÉN: AZ ÖRÖK FIATALSÁG TITKA?

A kollagén természetes fehérje, amely azért felel, hogy a test legfontosabb szövetei, a kötőszövetek rugalmasak legyenek. A kollagén egymásba fonódó rostjai mátrixos hálózatot képeznek testünkben – mindent mindennel összekötnek. A test kollagén-termelése már a 25. életévünk után csökkenni kezd: ezáltal kötőszöveteink is egyre kevésbé lesznek rugalmasak. Ennek tüneteit először a bőrünkön észleljük: a bőr megereszkedik, és megjelennek az első ráncok…

Természetsen nem csupán az arcbőr és a test egyéb bőrfelületei, hanem más kötőszövetek esetében is ereménnyel alkalmazható a lézeres kezelés, a torok és lágyszájpad szöveteinek megfeszítése a horkolást, a kismedence női szerveinek kezelése pedig az inkontinenciát, hüvelyszárazságot, méhsüllyedést és hüvelytágasságot szünteti meg vagy csökkenti jelentősen.

HOGYAN FIATALÍTANAK A PERFECT LASER KEZELÉSEK?

121011164825_143415266_A A Perfect Laser által alkalmazott eljárás óvatosan felmelegíti a kötőszövetekben lévő kollagénrostokat, amelyeket így összehúzódásra késztet. A kezelésnek a bőrfeszesítésen kívül hosszútávú, a kollagén-termelődést serkentő hatása is van. Az eredmény: a szemmel látható fiatalodás hónapokkal később fokozottabban mutatkozik!

KLINIKAILAG TESZTELT

A Perfect Laser a legkorszerűbb kezeléseket nyújtja az arc vagy az intim tájék megfiatalítására.

GYORSAN TÚL LEHET RAJTA

Kezelésünk ambuláns: a többnyire 30-60 perces kezelés után Ön hazamehet vagy munkába állhat. Nincs betegállomány, nincs kiesés a munkából!

TERMÉSZETES MÓDSZER

Fokozatos, torzulásmentes változást érünk el úgy, hogy nem kerül idegen anyag az Ön szervezetébe.

AJÁNDÉKKÁRTYÁT RENDELEK!

Itt rendelhet ajándékkártyát. Rendelése beérkezése után felvesszük Önnel a kapcsolatot!
Kétféle ajándékkártya közül választhat: az egyik valamely kezelésünkre váltható be, vagy azonos értékben más kezelésre váltható. A másik típus meghatározott értékű, és bármely kezelésünkre beváltható, vagy a kezelés teljes árának, vagy az ár egy részének fedezésére.

Válasszon kártyatípust!

A kezelések árainak pontos tartalmáról Árak oldalunkon tájékozódhat.

+36 30 254 2334

(8:00 ÉS 20:00 ÓRA KÖZÖTT)

TÁJÉKOZÓDJON BŐVEBBEN KEZELÉSEINKRŐL!

ORVOSAINK

Kezeléseink helyszíne

1125 Budapest,
Virányos út 23/d.

+36 30 254 2334

(8:00 és 20:00 óra között)

Koppintson a számra a híváshoz!

+36 30 254 2334

(8:00 és 20:00 óra között)

Itt írhat nekünk, ha egyéb kérdése van!