PERFECT SKIN KEZELÉSEK

Szépség, magabiztosság, sikeresség!

Fotona 4D: arcfiatalítás varrás és idegen anyag bejuttatása nélkül, gyors hatással!

A BusinessLase olyan korszerű, műtéti beavatkozás nélküli lézeres kezeléssorozat, amely az Ön arcbőrét fiatalítja meg a Fotona 4D™ eljárás segítségével, különös tekintettel az orr és száj két sarka közt húzódó két ráncra. Rövid és hosszú távú hatást is elér: az Ön arcbőre újra feszes és bársonyos lesz. Mindezt úgy, hogy nem érez fájdalmat, és semmilyen idegen anyagot nem juttatunk a szervezétbe.

TightSculpting – zsírbontás és bőrfeszesítés egyszerre!

A TightSculpting zsírbontó bőrfeszesítés nemcsak a bőrt képes kisimítani szinte bármely testtájon, hanem az adott bőrréteg alatti zsírt is bontja. Mégpedig hatékonyan, fájdalom és vágás nélkül! Mindezt az orvosi lézertechnikában élenjáró Fotona újgenerációs készüléke teszi lehetővé, amely kétféle hullámhosszú lézersugárral dolgozik.

Akné kezelése, megszüntetése Twinlight® módszerrel

Arcbőrünk hibáit még csak eltakarni sem tudjuk, így aztán nem csoda, hogy mindent megpróbálunk, hogy megszabaduljunk tőlük – és a velük járó szorongástól, önbizalomhiánytól. Ez sokáig reménytelennek tűnt, az akne lézeres kezelése azonban forradalmat hozott a visszamaradó csúf hegek eltüntetésében…

Seprűvéna eltüntetése fájdalom nélkül, hatékonyan!

A lézersugár iránya és energiája nagyon precízen irányítható, így kizárólag az eltüntetni kívánt hajszálereket zárja el. 3-6 hét elteltével a kezelt apró seprűvénák teljesen felszívódnak, és az Ön lába újra régi fényében, sima bőrrel pompázik majd!

TwinLight© ránctalanítás

Lélekben fiatalabbnak érzi magát a koránál? Fájdalom- és vágásmentes, korszerű TwinLight© lézeres ránctalanító kezelésünk elvégzése után arca is olyan fiatal lesz, mint a lelke! A vakteszt során két független bőrgyógyász 90%-os biztonsággal állapította meg a páciensek fotóiról, hogy a kezelés előtt vagy után készültek-e – a változás tehát egyértelműen látható!

Anti Aging ráncmegelőző és arcfeszesítő kezelés

Az eddigi bőrmegújító kezelések a bőr nagyobb területére koncentráltak, ha öregedett, ha nem. A TwinLight® szakaszos megújító kezelési eljárása precízen a kívánt hibákat célozza meg a bőrön, érintetlenül hagyva a körülötte lévő egészséges bőrt. A lézer hője egyaránt serkenti az új kollagén képződését az bőr irha rétegében és a kezelt terület körüli egészséges bőrben gyorsítva a megújulás folyamatának sebességét.

KÉRDEZZEN TŐLÜNK!

Nem találja a megfelelő kezelést vagy egyszerűen csak kérdése van? Tegye fel itt!

+36 30 254 2334

(8:00 ÉS 20:00 ÓRA KÖZÖTT)