Anti Aging
ráncmegelőző és arcfeszesítő kezelés

Az eddigi bőrmegújító kezelések a bőr nagyobb területére koncentráltak, ha öregedett, ha nem. A TwinLight® szakaszos megújító kezelési eljárása precízen a kívánt hibákat célozza meg a bőrön, érintetlenül hagyva a körülötte lévő egészséges bőrt. A lézer hője egyaránt serkenti az új kollagén képződését az bőr irha rétegében és a kezelt terület körüli egészséges bőrben gyorsítva a megújulás folyamatának sebességét.

Két lépéses megoldás

TwinLight® szakaszos megújító kezelés egy egyszerű, 2 lépéses eljárás, amelyet arra optimalizáltak, hogy egyértelműen növelje a bőr rugalmasságát és frissebb, egészségesebb kinézetet adjon neki.

A Fotona TwinLight® lézersugár mélyreható hőhatása segít feszesebbé tenni a bőrt, míg az Er:YAG sugara segít az újabb és feszesebb hámréteg képzésében.

Évenkénti 1x kezeléssel megelőzhető a bőr öregedési folyamata, hiszen egyszerűbb a még ránctalan bőr feszesítésével a kollagén állomány megújítása, mint a már meglévő ráncok kezelése.

Első lépés – Feszesítés

Az TwinLight® lézersugara egyszer végigmegy a felületen. A lézer PIANO módban mélyebb bőrrétegeket felmelegítve okozza a leghatékonyabb feszesítő hatást a kezelt területen.

Második lépés – szakaszos terápia

A régi, elhasznált hámréteget Er:YAG ún. frakcionált lézer sugár segítségével kezeli. A precízen eltávolított mikro-hámcsatornákat egy újabb, feszesebb és egészségesebb szövet fogja pótolni, ahogy az új hámréteg növekszik.

Ez a kezelés évente egy alkalommal javasolt a bőr kollagén állományának megőrzése és feszesebbé tétele céljából. Mindenféle bőrtípusra és bőrtónusra alkalmazható csekély felépülési idővel.

TOVÁBB OLVASOM

Kezelésienket csúcstechnológiás Fotona lézerrel végezzük

A Perfect Laser kezeléseket az orvosi lézerkészülékek legújabb generációját képviselő korszerű géppel végezzük, amelyet az ezen a téren piacvezető, nagymúltú Fotona cég készít.

ÁR

„Nyári megújulás” akció keretében:

280 000 Ft

helyett

220 000 Ft

Az ár 1 kezelést tartalmaz!

Megtakarítás*:
60 000 Ft

*A szolgáltatás eredeti árához képest.

MÁR HITELRE IS!

Ez a kezelésünk már hitelre is igénybe vehető!*

PÉLDA:

50% befizetése és 12 havi részletfizetés esetén:

Havi részlet:
kb. 9 200 Ft

*Jelen tájékoztatás nem teljeskörű. A hitel nyújtása feltételekhez kötött. A részletekről kérjük, érdeklődjön a megadott telefonszámon, vagy érdeklődését jelezze a kapcsolatfelvételi űrlapon!

p

JÓ TUDNI

A beavatkozás időtartama:
30-40 perc

Elviselhetőség:
a kezelés metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes

Felépülés:
a kezelés után ágynyugalom nem szükséges

TILOS:
a kezelendő felületet a kezelés előtti és utáni 3 héten át szoláriumozni, napoztatni, továbbá a kezelést megelőző 72 órán át bármilyen krémmel bekenni.

TANULMÁNYOZZA AZ ÖSSZES PERFECT LASER KEZELÉST!

ÍRJON NEKÜNK VAGY HÍVJON MINKET, HA ÉRDEKLI A KEZELÉS!

REGISZTRÁLJON 60 000 FT KEDVEZMÉNNYEL!

“Nyári megújulás” akció!

Ha 2019. június 30-ig regisztrál, 60 000 Ft kedvezményt adunk a kezelés árából!

A kezelést konzultációs vizsgálat előzi meg, melynek ára 20 000 Ft, ezt azonban beleszámítjuk a kezelés árába! Ha tehát elvégezteti a kezelést, a konzultációs viszgálat ingyenes.
A regisztráció után – amellyel Ön még nem köteleződik el semmire –, munkatársunk megkeresi Önt.

Kezeléseink helyszíne

1125 Budapest,
Virányos út 23/d.

Jelentkezés, érdeklődés

[Kérjük, pipálja be, ha értesülni szeretne akcióinkról, újdonságainkról, egészséghíreinkről!]

A hírlevél feliratkozással Ön kifejezetten hozzájárul, hogy hírlevelet küldjünk Önnek. Ezt a hozzájárulást bármikor visszavonhatja. Az űrlap kitöltésével ön elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat.

Koppintson a számra a híváshoz!

+36 30 254 2334

(8:00 és 20:00 óra között)

+36 30 254 2334

(8:00 és 20:00 óra között)

Kezeléseink helyszínei:

Budapest
1125, Virányos út 23/d.