Fotona 4D – arcfiatalítás lézerrel, műtét nélkül!

A 45-60 perces, fájdalom és vágás nélküli kezeléssorozatról csupán némi arcpír árulkodik, az is csak egy-két napig, így Ön nem esik ki a munkából: ha például pénteken elvégezteti, hétfőn már megfiatalodva állhat munkába! Ezt viszont mindenki észre fogja venni…

ORCAFESZESÍTÉS

ARCFIATALÍTÁS

BŐRFESZESÍTÉS

HÁMFÉNYESÍTÉS

N

RÖVID ÉS HOSSZÚ TÁVÚ HATÁS

Arcbőre a kezelés után feszesebb, simább, rugalmasabb, fiatalosabb lesz, azonban a lézer kollagénépítő hatásának köszönhetően hónapok múlva fokozódik is a hatás!

N

NEM ESIK KI A MUNKÁBÓL

Ha például pénteken végezzük a kezelést, Ön hétfőn reggel bemegy az irodába – és elkerekedik a recepciós szeme…

N

A SZÉPSÉG: "BUSINESS OPPORTUNITY"

Fiatalos külső, határozott, magabiztos fellépés – megkötött üzlet!

REGISZTRÁLJON 100 000 FT KEDVEZMÉNNYEL!

“Év eleji megújulás” akció!

Ha 2019. február 17-ig regisztrál, 100 000 Ft kedvezményt adunk a kezeléssorozat árából!

A kezeléssorozatot konzultációs vizsgálat előzi meg, melynek ára 20 000 Ft, ezt azonban beleszámítjuk a kezelés árába! Ha tehát elvégezteti a kezeléssorozatot, a konzultációs viszgálat ingyenes.
A regisztráció után – amellyel Ön még nem köteleződik el semmire –, munkatársunk megkeresi Önt.

Kezeléseink helyszíne

1125 Budapest,
Virányos út 23/d.

Koppintson a számra a híváshoz!

+36 30 254 2334

(8:00 és 20:00 óra között)

Fotona 4D: arcfiatalítás lézerrel, fájdalom nélkül

A Fotona 4D arcfiatalítás nem műtéti beavatkozás, hanem korszerű, fájdalom- és vágásmentes lézeres face lifting kezelés, amely az Ön arcbőrét fiatalítja meg a Fotona 4D™ eljárás segítségével, különös figyelmet fordítva a száj sarkai és az orr között két oldalt húzódó mély ráncra. A lézer összehúzza és újratermelődésre készteti a kötőszövetek feszességért felelős kollagén rostokat, így egyrészt rövid, másrészt hosszú távú hatást ér el: az Ön arcbőre újra feszes és bársonyos lesz. Mindezt úgy, hogy Ön nem érez fájdalmat, és az arcfiatalítás során semmilyen idegen anyagot nem juttatunk a szervezetébe.

Üzletembereknek és másoknak

A Fotona 4D arcfiatalító kezelés óriási előnye tehát, hogy többnyire már az első kezelés után jól látható a hatása

Ha Ön például péntek délután leteszi a munkát és elvégezteti a kezelést, hétfőn már megfiatalodott arcbőrrel mehet munkába! A kezelés legfeljebb némi arcpírral jár, ez azonban hétvégén egészen biztosan elmúlik, hétfőn már maximum egy kis alapozóra lesz szükség. Természetesen más időzítésben is elvégezhető az arcfiatalítás, az Ön igényei szerint.

Miért öregszik az arcbőrünk?

Bőrünk 75%-a egy természetes fehérjéből, a kollagénből épül fel, amely a kötőszövetek rugalmasságát biztosítja egymásba fonódó rostjai segítségével. Kollagén-termelésünk már a 25. életévünk után csökkenni kezd, amelynek első tüneteit éppen az arcbőrünkön észeljük: a bőr megereszkedik, petyhüdtté, rugalmatlanná válik, és megjelennek az első ráncok… Ötvenes, hatvanas éveink felé a kollagén-termelés akár teljesen le is állhat, kollagén-állományunk akár 60%-át is elveszíthetjük. Az arcbőr öregedéséhez a környezeti hatások is jelentősen hozzájárulnak: az UV-sugárzás hatására megnő a bőrben a mátrix metalloproteáz (kollagénbontó enzim) aktivitása. A bőrrugalmasság elvesztésének látható jelei az arcon:

 • ráncok
 • megereszkedett orcák,
 • dupla áll (toka),
 • szem alatti táskák,
 • megereszkedett, lógó szemhéjak,
 • az arc és a nyak körvonalainak elmosódása.

Ráadásul a fiatal arc természetes ragyogását időskorra felváltja a fakó, szürkés, egyenetlen arcszín.

Hogyan fiatalítja az Ön arcát a lézer?

A Fotona lézer az arcfiatalítás során – anélkül, hogy károsítaná, roncsolná a sejteket –, stimulálja a kötőszövetben a sejtek anyagcsere-folyamatait, fokozza a fehérjeszintézist, elősegíti a sejtlégzést és a sejtosztódást, javítja az érújraképződést – így aktiválja a bőr kollagénrostjainak képződését és gyarapítja a kollagénrostok számát. A Fotona lézer lágyan felmelegíti a szövetet úgy, hogy Ön ebből alig érez valamit.

Mik a Fotona 4D arcfiatalítás előnyei?

 • Kezelésünk teljesen fájdalommentes.
 • Nem műtétről van szó, hanem kezelésről, a legapróbb vágás nélkül.
 • Többnyire már közvetlenül a kezelés után megfigyelhető, hogy feszesebb az arcbőr.
 • Hosszú távon is hat: a kollagén újratermelődése is elindul a kötőszövetben, így a kezelés hatása hónapokkal később is érvényesül, sőt fokozódik. Mindenéppen számítson a kérdésre: „De jól nézel ki, mi a titkod?”
 • Semmilyen idegen anyagot – hyaluronsav, stb. – nem juttatunk az Ön szervezetébe.
 • Nem jár torzulással: mindig saját maga fog visszanézni a tükörből – csak éppen fiatalosabban…

Arcfiatalítás négy lépésben

A Fotona 4D arcfiatalító kezelés négy, közvetlenül egymást követő lépésből áll, és a kezelés során alkalmazott Fotona 4D™ eljárás kétféle hullámhosszú lézersugarat használ a maximális hatékonyság érdekében, non-invazív, azaz sérülést nem okozó módon és fájdalommentesen. A kezelés a kötőszövet különböző szintjein hat: mélyen, a középső rétegben és a bőr felszínén. A Fotona 4D™ face lifting egymás hatását erősítő lépései során nincs szükség sem érzéstelenítésre, sem altatásra.

1: SmoothLiftin™

A kezelést a szájüregen belül kezdjük, hiszen így két oldalról “támadhatjuk” a kötőszövet-állományt. A SmoothLiftin™ forradalmi, hámkímélő szájon belüli kezelés, amely célzottan és kíméletesen melegíti fel a kötőszövetet, ezáltal stimulálja a kollagénrostok összehúzódását. Az arcfiatalítás e fázisa nem csupán a meglévő kollagénrostokat feszesíti, hanem a kollagén újratermelődését is megindítja. Hatására a kezelt szövet mindenütt rugalmasabbá és feszesebbé válik, az orr és a szájsarkak között kétoldalt húzódó ún. nasolabiális redő mélysége így jelentősen csökkenhet.

2: FRAC3®

A kezelés e fázisa apró, magas hőmérsékletű gócokat gerjeszt a szövetben. Célja, hogy az előző lépést kiegészítve a kötőszövet mélyebb rétegeiben lévő különböző kisebb hibákat roncsolás nélkül kijavítsa és megfiatalítsa a szövetet, miközben az egészséges részek érintetlenül maradnak.

3: PIANO®

Ez az egyedülálló lézertípus kívülről befelé haladva gyorsan és biztonságosan melegíti fel a szövetet oly módon, hogy a felhámban alig emelkedik a hőmérséklet. (Ne ijedjen meg a melegítés szótól: mindebből Ön az arcfiatalítás során szinte semmit sem fog érezni.) Ez lehetővé teszi, hogy a szövet teljes terjedelmére hatást gyakoroljunk, és mindenütt beinduljon a kollagénrostok újraképződése.

4: SupErficial™

Ez a fázis újra gyöngyházfényűvé teszi az Ön arcbőrét, ami fiatalabb korára fogja Önt emlékeztetni. Nem csupán az arcbőr színét teszi vonzóvá, hanem az apróbb hibákat is csökkenti vagy eltünteti, lévén, hogy a kezelést végző orvos számára egészen finom és pontos szabályozási lehetőséget biztosít a hámlasztó hatás beállítása során. Így érünk el jelentős változást komolyabb hőérzet és lábadozási idő nélkül.„A háromféle arcbőr-kezelés kombinálása a szájüregivel új, rendkívül hatásos non-invazív terápiás eszközt ad az orvos kezébe. A beavatkozás a legtöbb esetben fájdalommentes, nem szükséges hozzá érzéstelenítés, és gyakorlatilag nincs lábadozási idő. Ráadásul egész évben alkalmazható, beleértve a nyári hónapokat – még ekkor sem fordulhat elő olyan mellékhatás, mint pl. az arcbőr foltosodása. Pácienseim mostantól sokoldalú, biztonságos és hatásos esztétikai kezelésben részesülhetnek.”
Dr. Adrian Gaspar a Prima Piel Klinika tulajdonos-igazgatója, Mendoza, Argentína

„Ez a négyféle lézer-üzemmód lehetővé teszi, hogy a szövet teljes vastagságában fejtsünk ki jelentős hatást. Kezelhetjük a bőr felületét éppen úgy, mint a mélységét, felmelegíthetjük a teljes tömegét, így érve el, hogy a kötőszövetet éppen a megfelelő helyen vastagodjék meg, belülről megfeszítve az arcbőrt. Már egyetlen kezelés is csodásan hat, de éppúgy, mint egyéb terápiák esetén –, a további kezelések fokozzák az eredményességet.” Dr. M. Christine Lee a „The East Bay” lézer- és bőrgyógyászati központ tulajdonos-igazgatója, Walnut Creek, Kalifornia 

TOVÁBB OLVASOM

Kezeléseinket csúcstechnológiás Fotona lézerrel végezzük

A Perfect Laser kezeléseket az orvosi lézerkészülékek legújabb generációját képviselő korszerű géppel végezzük, amelyet az ezen a téren piacvezető, nagymúltú Fotona cég készít.

ÁR

„Év eleji megújulás” akció keretében:

440 000 Ft

helyett

340 000 Ft

Az ár 2 kezelést tartalmaz!

Megtakarítás*:
100 000 Ft

*A szolgáltatás eredeti árához képest.

MÁR HITELRE IS!

Ez a kezeléssorozatunk már hitelre is igénybe vehető, amely akár kamatmentes is lehet!*

PÉLDA:

50% befizetése és hat havi részletfizetés esetén:

Havi részlet:
28 333 Ft

THM: 0%

*Jelen tájékoztatás nem teljeskörű. A hitel nyújtása feltételekhez kötött. A részletekről kérjük, érdeklődjön a megadott telefonszámon, vagy érdeklődését jelezze a kapcsolatfelvételi űrlapon!

p

JÓ TUDNI

A kezeléssorozat időtartama:
2 x 45-60 perc

Elviselhetőség:
a kezelés metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes

Felépülés:
a kezelés után ágynyugalom nem szükséges

TILOS:
a kezelendő felületet a kezelés előtti és utáni 3 héten át szoláriumozni, napoztatni, továbbá a kezelést megelőző 72 órán át bármilyen krémmel bekenni.

REGISZTRÁLJON 100 000 FT KEDVEZMÉNNYEL – VAGY CSAK KÉRDEZZEN!

“Év eleji megújulás” akció!
2019. február 17-ig 100 000 Ft kedvezményt adunk a kezeléssorozat árából!

ELŐTTE

UTÁNA

VIDEÓ

TANULMÁNYOZZA AZ ÖSSZES PERFECT LASER KEZELÉST!

ÍRJON NEKÜNK VAGY HÍVJON MINKET, HA ÉRDEKLI A KEZELÉS!

ÍRJON NEKÜNK VAGY HÍVJON MINKET, HA ÉRDEKLI A KEZELÉS!

REGISZTRÁLJON 100 000 FT KEDVEZMÉNNYEL!

“Év eleji megújulás” akció!

Ha 2019. február 17-ig regisztrál, 100 000 Ft kedvezményt adunk a kezeléssorozat árából!

A kezeléssorozatot konzultációs vizsgálat előzi meg, melynek ára 20 000 Ft, ezt azonban beleszámítjuk a kezelés árába! Ha tehát elvégezteti a kezeléssorozatot, a konzultációs viszgálat ingyenes.
A regisztráció után – amellyel Ön még nem köteleződik el semmire –, munkatársunk megkeresi Önt.

Kezeléseink helyszíne

1125 Budapest,
Virányos út 23/d.

A 100 000 Ft-os online regisztrációs kedvezmény mindenképpen jár Önnek, de elképzelhető, hogy van ezen felüli kedvezményre jogosító kuponja. Ez esetben tegyen ide pipát!

Koppintson a számra a híváshoz!

+36 30 254 2334

(8:00 és 20:00 óra között)

+36 30 254 2334

(8:00 és 20:00 óra között)

Kezeléseink helyszínei:

Budapest
1125, Virányos út 23/d.