Fotona 4D – arcfiatalítás lézerrel, műtét nélkül!

A 45-60 perces, fájdalom és vágás nélküli kezeléssorozatról csupán némi arcpír árulkodik, az is csak egy-két napig, így Ön nem esik ki a munkából: ha például pénteken elvégezteti, hétfőn már megfiatalodva állhat munkába!

ORCAFESZESÍTÉS

ARCFIATALÍTÁS

BŐRFESZESÍTÉS

HÁMFÉNYESÍTÉS

N

VÁGÁS- ÉS FÁJDALOMMENTES

A kezelés mentes a komolyabb kellemetlenségektől: a lézerrel nem vágunk, hanem stimuláljuk a bőr feszességéért felelős fehérje, a kollagén termelődését.

N

RÖVID ÉS HOSSZÚ TÁVÚ HATÁS

Arcbőre a kezelés után feszesebb, simább, rugalmasabb, fiatalosabb lesz, azonban a lézer kollagénépítő hatásának köszönhetően hónapok múlva fokozódik is a hatás!

N

NEM ESIK KI A MUNKÁBÓL

Ha például pénteken végezzük a kezelést, Ön hétfőn reggel bemegy az irodába – és elkerekedik a recepciós szeme…

REGISZTRÁLJON 20 % KEDVEZMÉNNYEL!

„Tavaszi megújulás”!

Ha 2020. március 31-ig regisztrál, 20% kedvezményt adunk a kezelés árából!

A regisztráció után – amellyel Ön még nem köteleződik el semmire –, munkatársunk megkeresi Önt.

 

Kezeléseink helyszíne

1026 Budapest,
Fillér u. 21., mfszt. 5
kapucsengő 24.

Jelentkezés, érdeklődés


[Kérjük, pipálja be, ha értesülni szeretne akcióinkról, újdonságainkról, egészséghíreinkről!]

A hírlevél feliratkozással Ön kifejezetten hozzájárul, hogy hírlevelet küldjünk Önnek. Ezt a hozzájárulást bármikor visszavonhatja. Az űrlap kitöltésével ön elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat.

Koppintson a számra a híváshoz!

+36 30 254 2334

(8:00 és 20:00 óra között)

Fotona 4D: arcfiatalítás lézerrel, fájdalom nélkül

A Fotona 4D arcfiatalítás nem műtéti beavatkozás, hanem korszerű, fájdalom- és vágásmentes lézeres face lifting kezeléssorozat, amely az Ön arcbőrét fiatalítja meg a Fotona 4D™ eljárás segítségével, különös figyelmet fordítva a száj sarkai és az orr között két oldalt húzódó mély ráncra. A lézer összehúzza és újratermelődésre készteti a kötőszövetek feszességért felelős kollagén rostokat, így egyrészt rövid, másrészt hosszú távú hatást ér el: az Ön arcbőre újra feszes és bársonyos lesz. Mindezt úgy, hogy Ön nem érez fájdalmat, és az arcfiatalítás során semmilyen idegen anyagot nem juttatunk a szervezetébe.

A hatás nem marad el…

A Fotona 4D arcfiatalító kezeléssorozat óriási előnye tehát, hogy többnyire már az első kezelés után jól látható a hatása

A tartós hatás kialakításához több kezelés szükséges – az oldalon feltüntetett árért két kezelést adunk Önnek. A kezelés legfeljebb némi arcpírral jár, ez azonban maximum egy hét alatt egészen biztosan elmúlik, addig is csak egy kis alapozóra lesz szükség. Alkati adottságtól, kortól, bőrtípustól és életmódtól (pl: dohányzás, tartós betegségek, stb.) függően összesen 2-4 kezelésre lehet szükség. A szakorvosi konzultáció alkalmával egyéni mérlegelés és arcelemzés alapján, Önnel közösen döntve véglegesítjük a kezelési alkalmak számát.

Miért öregszik az arcbőrünk?

Bőrünk 75%-a egy természetes fehérjéből, a kollagénből épül fel, amely a kötőszövetek rugalmasságát biztosítja egymásba fonódó rostjai segítségével. Kollagén-termelésünk már a 25. életévünk után csökkenni kezd, amelynek első tüneteit éppen az arcbőrünkön észeljük: a bőr megereszkedik, petyhüdtté, rugalmatlanná válik, és megjelennek az első ráncok… Ötvenes, hatvanas éveink felé a kollagén-termelés akár teljesen le is állhat, kollagén-állományunk akár 60%-át is elveszíthetjük. Az arcbőr öregedéséhez a környezeti hatások is jelentősen hozzájárulnak: az UV-sugárzás hatására megnő a bőrben a mátrix metalloproteáz (kollagénbontó enzim) aktivitása. A bőrrugalmasság elvesztésének látható jelei az arcon:

 • ráncok,
 • megereszkedett orcák,
 • dupla áll (toka),
 • szem alatti táskák,
 • megereszkedett, lógó szemhéjak,
 • az arc és a nyak körvonalainak elmosódása.

Ráadásul a fiatal arc természetes ragyogását időskorra felváltja a fakó, szürkés, egyenetlen arcszín.

Hogyan fiatalítja az Ön arcát a lézer?

A Fotona lézer az arcfiatalítás során – anélkül, hogy károsítaná, roncsolná a sejteket –, stimulálja a kötőszövetben a sejtek anyagcsere-folyamatait, fokozza a fehérjeszintézist, elősegíti a sejtlégzést és a sejtosztódást, javítja az érújraképződést – így aktiválja a bőr kollagénrostjainak képződését és gyarapítja a kollagénrostok számát. A Fotona lézer lágyan felmelegíti a szövetet úgy, hogy Ön ebből alig érez valamit.

Mikorra teljesedik ki az eredmény?

Ön már néhány órával a kezelés után azt fogja tapasztalni, hogy a kezelt bőrfelszín feszesebbé, rugalmasabbá, simábbá válik, fiatalosabb kinézetű lesz. A végleges eredmény a kezelés után néhány héttel válik igazán láthatóvá és 30-90 nap alatt teljesedik ki – ennyi idő szükséges a kollagénrostok megújulásához és új kollagénrostok képződéséhez.

Mik a Fotona 4D arcfiatalítás előnyei?

 • Kezelésünk teljesen fájdalommentes.
 • Nem műtétről van szó, hanem kezelésről, a legapróbb vágás nélkül.
 • Többnyire már közvetlenül a kezelés után megfigyelhető, hogy feszesebb az arcbőr.
 • Hosszú távon is hat: a kollagén újratermelődése is elindul a kötőszövetben, így a kezelés hatása hónapokkal később is érvényesül, sőt fokozódik. Mindenéppen számítson a kérdésre: „De jól nézel ki, mi a titkod?”
 • Semmilyen idegen anyagot – hyaluronsav, stb. – nem juttatunk az Ön szervezetébe.
 • Nem jár torzulással: mindig saját maga fog visszanézni a tükörből – csak éppen fiatalosabban…

Arcfiatalítás négy lépésben

A Fotona 4D arcfiatalító kezelés négy, közvetlenül egymást követő lépésből áll, és a kezelés során alkalmazott Fotona 4D™ eljárás kétféle hullámhosszú lézersugarat használ a maximális hatékonyság érdekében, non-invazív, azaz sérülést nem okozó módon és fájdalommentesen. A kezelés a kötőszövet különböző szintjein hat: mélyen, a középső rétegben és a bőr felszínén. A Fotona 4D™ face lifting egymás hatását erősítő lépései során nincs szükség sem érzéstelenítésre, sem altatásra.

1: SmoothLiftin™

A kezelést a szájüregen belül kezdjük, hiszen így két oldalról “támadhatjuk” a kötőszövet-állományt. A SmoothLiftin™ forradalmi, hámkímélő szájon belüli kezelés, amely célzottan és kíméletesen melegíti fel a kötőszövetet, ezáltal stimulálja a kollagénrostok összehúzódását. Az arcfiatalítás e fázisa nem csupán a meglévő kollagénrostokat feszesíti, hanem a kollagén újratermelődését is megindítja. Hatására a kezelt szövet mindenütt rugalmasabbá és feszesebbé válik, az orr és a szájsarkak között kétoldalt húzódó ún. nasolabiális redő mélysége így jelentősen csökkenhet.

2: FRAC3®

A kezelés e fázisa apró, magas hőmérsékletű gócokat gerjeszt a szövetben. Célja, hogy az előző lépést kiegészítve a kötőszövet mélyebb rétegeiben lévő különböző kisebb hibákat roncsolás nélkül kijavítsa és megfiatalítsa a szövetet, miközben az egészséges részek érintetlenül maradnak.

3: PIANO®

Ez az egyedülálló lézertípus kívülről befelé haladva gyorsan és biztonságosan melegíti fel a szövetet oly módon, hogy a felhámban alig emelkedik a hőmérséklet. (Ne ijedjen meg a melegítés szótól: mindebből Ön az arcfiatalítás során szinte semmit sem fog érezni.) Ez lehetővé teszi, hogy a szövet teljes terjedelmére hatást gyakoroljunk, és mindenütt beinduljon a kollagénrostok újraképződése.

4: SupErficial™

Ez a fázis újra gyöngyházfényűvé teszi az Ön arcbőrét, ami fiatalabb korára fogja Önt emlékeztetni. Nem csupán az arcbőr színét teszi vonzóvá, hanem az apróbb hibákat is csökkenti vagy eltünteti, lévén, hogy a kezelést végző orvos számára egészen finom és pontos szabályozási lehetőséget biztosít a hámlasztó hatás beállítása során. Így érünk el jelentős változást komolyabb hőérzet és lábadozási idő nélkül.„A háromféle arcbőr-kezelés kombinálása a szájüregivel új, rendkívül hatásos non-invazív terápiás eszközt ad az orvos kezébe. A beavatkozás a legtöbb esetben fájdalommentes, nem szükséges hozzá érzéstelenítés, és gyakorlatilag nincs lábadozási idő. Ráadásul egész évben alkalmazható, beleértve a nyári hónapokat – még ekkor sem fordulhat elő olyan mellékhatás, mint pl. az arcbőr foltosodása. Pácienseim mostantól sokoldalú, biztonságos és hatásos esztétikai kezelésben részesülhetnek.”
Dr. Adrian Gaspar a Prima Piel Klinika tulajdonos-igazgatója, Mendoza, Argentína

„Ez a négyféle lézer-üzemmód lehetővé teszi, hogy a szövet teljes vastagságában fejtsünk ki jelentős hatást. Kezelhetjük a bőr felületét éppen úgy, mint a mélységét, felmelegíthetjük a teljes tömegét, így érve el, hogy a kötőszövetet éppen a megfelelő helyen vastagodjék meg, belülről megfeszítve az arcbőrt. Már egyetlen kezelés is csodásan hat, de éppúgy, mint egyéb terápiák esetén –, a további kezelések fokozzák az eredményességet.” Dr. M. Christine Lee a „The East Bay” lézer- és bőrgyógyászati központ tulajdonos-igazgatója, Walnut Creek, Kalifornia 

TOVÁBB OLVASOM

Kezeléseinket csúcstechnológiás Fotona lézerrel végezzük

A Perfect Laser kezeléseket az orvosi lézerkészülékek legújabb generációját képviselő korszerű géppel végezzük, amelyet az ezen a téren piacvezető, nagymúltú Fotona cég készít.

KEDVEZMÉNYES ÁR*

kezelésenként:
194 000 Ft helyett 155 000 Ft

a 3. kezeléstől:
194 000 Ft helyett 140 000 Ft

Kezelések ajánlott száma: 2 kezelés

*Érvényes március 31-ig!

p

JÓ TUDNI

A kezelés időtartama:
45-60 perc

Elviselhetőség:
a kezelés metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes

Felépülés:
a kezelés után ágynyugalom nem szükséges

TILOS:
a kezelendő felületet a kezelés előtti és utáni 3 héten át szoláriumozni, napoztatni, továbbá a kezelést megelőző 72 órán át bármilyen krémmel bekenni.

RÉSZLETRE IS!

A kezelést az első havi részlet kifizetése után azonnal elvégezzük önnek. Kérje ajánlatunkat a
+36 30 254 2334
számon!

RÉSZLETRE IS! A KEZELÉST AZ ELSŐ HAVI RÉSZLET KIFIZETÉSE UTÁN AZONNAL ELVÉGEZZÜK ÖNNEK. KÉRJE AJÁNLATUNKAT ITT!

A tájékoztatás nem teljes körű, a részletfizetés feltételekhez kötött.

REGISZTRÁLJON 20% KEDVEZMÉNNYEL – VAGY CSAK KÉRDEZZEN!

„Tavaszi megújulás”!
2020. március 31-ig 20% kedvezményt adunk a kezelés árából!

ELŐTTE

UTÁNA

VIDEÓ

TANULMÁNYOZZA AZ ÖSSZES PERFECT LASER KEZELÉST!

ÍRJON NEKÜNK VAGY HÍVJON MINKET, HA ÉRDEKLI A KEZELÉS!

REGISZTRÁLJON 20 % KEDVEZMÉNNYEL!

„Tavaszi megújulás”!

Ha 2020. március 31-ig regisztrál, 20% kedvezményt adunk a kezelés árából!

A regisztráció után – amellyel Ön még nem köteleződik el semmire –, munkatársunk megkeresi Önt.

 

Kezeléseink helyszíne

1026 Budapest,
Fillér u. 21., mfszt. 5
kapucsengő 24.

Jelentkezés, érdeklődés


[Kérjük, pipálja be, ha értesülni szeretne akcióinkról, újdonságainkról, egészséghíreinkről!]

A hírlevél feliratkozással Ön kifejezetten hozzájárul, hogy hírlevelet küldjünk Önnek. Ezt a hozzájárulást bármikor visszavonhatja. Az űrlap kitöltésével ön elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat.

Koppintson a számra a híváshoz!

+36 30 254 2334

(8:00 és 20:00 óra között)

+36 30 254 2334

(8:00 és 20:00 óra között)

Kezeléseink helyszínei:

1026 Budapest,
Fillér u. 21., mfszt. 5
kapucsengő 24