DR. SZEGI JÓZSEF
nőgyógyász

Orvosi diplomámat a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szereztem 1980-ban.

1985-ben szülészet-nőgyógyászati szakvizsgát tettem. 1997-ben Egészégügyi Menedzser szakképesítést szereztem. Dolgoztam a Zalaegerszegi Megyei Kórházban, a Jahn Ferenc Kórházban, és különösen nagy élmény volt hogy a Schöpf-Merei Kórház és Anyavédelmi központban dolgozhattam externistaként annak oktalan bezárásáig. Az országban több helyen létesítettem és működtettem denzitometriás rendeléseket. Jelenleg a Terézvárosi Egészségügyi Szolgálat és a Vecsési Egészségügyi Szolgálat nőgyógyászati osztályán is tevékenykedem.

A lézertechnika már fiatal korom óta izgatta a fantáziámat, így nem csoda, hogy mióta nemcsak ipari és katonai, hanem gyógyászati felhasználása is van, lelkesen képeztem magam ez irányba is. Tanulmányozva több, a gyógyászatban használt típust, bátran kijelenthetem, hogy az itt használt Fotona berendezés a legprofibbak és legbiztonságosabbak közé tartozik.

Tevékenységem nem merül ki csupán a lézeres beavatkozásban. A megelőző vizsgálatok és a beavatkozás utáni nyomonkövetés szintén részét képezik a gyógyításnak.

ÍRJON NEKEM VAGY HÍVJON!

06 30 2542334

(9:00 ÉS 17:00 ÓRA KÖZÖTT)