IntimaLase™ – hüvelyszűkítés fájdalom és metszés nélkül

Z

Nem csak az IntimaLase hüvelyszűkítésen átesett hölgyek, hanem férfipartnereik is több mint 90%‑a sikeresnek ítéli a kezelést!

  • “A hüvelyszűkítés kezelés után szűkebbnek érzem a hüvelyemet.” 95% 95%
  • “A kezelés után nagyobb orgazmust élek át.” 57% 57%
  • “Férfipartnerem jónak/kitűnőnek tartja az eredményt.” 96% 96%
N

ÚJRA A RÉGI LESZ A SZEX!

A szülés után vagy az életkor előrehaladtával kitágult hüvely újra szűk lesz!

N

GYORS MEGOLDÁS!

Fájdalom- és metszésmentesen oldjuk meg problémáját, és 48 óra múlva már szeretkezhet.

N

INTIM MEGFIATALODÁS!

Visszajön a hüvelyi orgazmus, és a szűkebb “kapun” a kórokozók is nehezebben hatolnak be.

REGISZTRÁLJON 20 % KEDVEZMÉNNYEL!

„Tavaszi megújulás”!

Ha 2020. március 31-ig regisztrál, 20% kedvezményt adunk a kezelés árából!

A regisztráció után – amellyel Ön még nem köteleződik el semmire –, munkatársunk megkeresi Önt.

 

Kezeléseink helyszíne

1026 Budapest,
Fillér u. 21., mfszt. 5
kapucsengő 24.

Jelentkezés, érdeklődés


[Kérjük, pipálja be, ha értesülni szeretne akcióinkról, újdonságainkról, egészséghíreinkről!]

A hírlevél feliratkozással Ön kifejezetten hozzájárul, hogy hírlevelet küldjünk Önnek. Ezt a hozzájárulást bármikor visszavonhatja. Az űrlap kitöltésével ön elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat.

Koppintson a számra a híváshoz!

+36 30 254 2334

(8:00 és 20:00 óra között)

Nem ritka és főleg nem szégyellnivaló tünet, ha Ön vagy partnere túl tágnak érzi az Ön hüvelyét. A hüvelytágasság – különösen, ha hüvelyszárazsággal párosul – komoly zavarokat, sőt, akár kapcsolati válságot okozhat. Jó hír, hogy a probléma most már könnyen és fájdalommentesen, műtét nélkül is megoldható a korszerű IntimaLase lézeres hüvelyszűkítés segítségével! Mindössze két rövid kezelés, és az Ön hüvelye újra a régi lehet – Ön és partnere legnagyobb megelégedésére.

Ismerős?

  • Szeretkezés közben rövid idő elteltével tágnak érzi a hüvelyét.
  • Csökken a hímvessző érzete.
  • Nem mindig van hüvelyi orgazmusa, vagy a megszokottnál gyengébb.
  • Szerelmeskedés közben egyes pózoknál, amikor a csípő megemelkedik, levegő áramlik az Ön hüvelyébe, ami kellemetlen hangot ad.
  • Uszodában vagy kádfürdőnél víz szivárog a hüvelyébe, ennek következtében gyakrabban kap gyulladást vagy gombás, bakteriális fertőzést.

Egyszóval: már nem a régi a szex…

A hüvelytágasság, másképpen hüvelyi relaxációs szindróma elsősorban a spontán hüvelyi szülésen átesett nőket sújtja, különösen akkor, ha több gyermeket is világra hoztak és a szülés harminc éves kor felett zajlott le…

A hüvely egyszerűen az életkor előrehaladta miatt is kitágulhat, hiszen a hüvelyfalat alkotó kötőszövet kollagéntartalma csökken, a kollagénrostok veszítenek rugalmasságukból. A hüvely tágulásának mértéke akár a 30-40%-ot is elérheti, ez pedig már komolyan csökkentheti a szexuális aktus közben elért örömérzetet. A megszokott intenzív orgazmus mindkettőjüknél ritkulhat vagy elmaradhat, ami, ne szemérmeskedjünk, akár a kapcsolatukat is veszélyeztetheti, de mindenképpen megfoszthatja Önöket a kiegyensúlyozott szexuális életnek köszönhető harmóniától. A csökkenő önbizalom, az Ön nőiségével kapcsolatos pszichikai válság súlyosbítják a helyzetet. Ráadásul kínos jellege miatt gyakran elmarad a probléma őszinte megbeszélése. Minderre megoldást jelenthet az IntimaLase hüvelyszűkítés.

A hüvelyszűkítés régen: műtét

Erre a problémára eddig a műtét volt az egyetlen hatékony megoldás. A műtétet – amely az IntimaLase kezeléssel végre kiváltható! – altatásban végzik, a hüvelyfal egyes részeinek kimetszésével, majd az így keletkező sebek összevarrásával jár és utána 6-8 órás megfigyelés szükséges, a gyógyulási idő pedig 4-6 hét, amely alatt a szexuális élet kerülendő. A műtétnek, mint minden invazív, azaz metszéssel járó beavatkozásnak szövődményei is lehetnek. Ráadásul a műtét során a hüvely szűkítése céljából éppen annak érző idegvégződésekben leggazdagabb alsó harmadán ejtik a metszést, így a hegvonal is itt alakul ki. Mindezen hátrányok kiküszöbölhetők a Perfect Laser kezelések egyik legkorszerűbbjének, az IntimaLase hüvelyszűkítésnek a segítségével!

Hogyan érhető el az IntimaLase hüvelyszűkítés segítségével, hogy az orgazmus újra intenzív legyen?

Az IntimaLase hüvelyszűkítő kezelés hatására a hüvelyfalat alkotó kötőszövet kollagénállománya megnő, az elvékonyodott szövetek megvastagszanak, újra rugalmassá válnak. Egyszóval: az Ön hüvelye megfiatalodik, orgazmuskészsége újra a régi lesz!

Hogyan működik az IntimaLase hüvelyszűkítés?

Az orvosi lézertechnikában élen járó Fotona cég olyan, forradalmian új készüléket fejlesztett, amellyel végre lehetővé vált a műtét nélküli hüvelyszűkítés! A kezelés széles körű bevezetését természetesen gondos klinikai tesztelés előzte meg. A hüvelyszűkítés során alkalmazott technológia neve Smooth™, azaz sima, finom, hiszen olyan eljárásról van szó, ami minden eddiginél kevesebb kellemetlenséggel jár. Az alábbiakban összehasonlítjuk a hagyományos műtéti megoldás és az IntimaLase kezelés tulajdonságait.

 Hagyományos műtéti eljárásIntimaLase hüvelyszűkítés
Fájdalom, vérzésVan, altatás és érzéstelenítés szükségesNincs, altatás és érzéstelenítés nem szükséges.
Klinikai tartózkodásEgy vagy több napEgy óra
Gyógyulási idő4-6 hét48 óra
Szexuális önmegtartóztatás4-6 hét48 óra
HegképződésAz érző idegvégződésekben leggazdagabb részen.Nincs
Antibiotikumos utókezelésSzükségesNem szükséges

A kezelés során a lézernyaláb non-ablativ, azaz szövetsérülést nem okozó hatása által a hüvelyfal újra feszessé és vastaggá válik. A fény és hő együttes ingerére reagálva a kollagénrostok újraépülnek és megsokszorozódnak, újra rugalmassá válnak, a kezelt kötőszöveti állomány mintegy tíz-tizenöt évet fiatalodik. A megerősödött kollagén rostok szűkebbé teszik a hüvelyt, jelentősen növelve az orgazmuskészséget.

Egyszerűen, gyorsan, fájdalommentesen

Bár már eddig is meggyőződhetett róla, hogy az IntimaLase hüvelyszűkítés rendkívül kíméletes kezelés, az alábbiakban leírjuk Önnek, mire számíthat a kezelés során. Az első kezelést megelőzően konzultációt tartunk és szakorvosi vizsgálatot végzünk. A kezelés első lépése a hüvely megtisztítása és fertőtlenítése. Ezt követően a nőgyógyász egy ún. hüvelyapplikátort juttat a hüvelybe, ami megakadályozza, hogy a lézeres kezelőfej közvetlenül a hüvely belső falához érjen. Ezután a kezelőfejet az applikátorba helyezi, majd belülről kifele haladva a hüvelyi nyálkahártyába juttatja a lézerfényt. A készüléken mindig az Ön esetének megfelelő, személyre szabott beállításokat alkalmazunk. A megfelelő szűkülés eléréshez két beavatkozás szükséges, egy-egy beavatkozás ideje mindennel együtt mintegy 45-60 perc. Az eredmény fenntartásához évente–másfél évente fenntartó kezelést javaslunk. A kezelés után két napig nem javasolt uszodába menni vagy ülőfürdőt venni, a szexuális élet pedig a kezelést követő 48 óra elteltével folytatható. A klinikai tapasztaltok szerint a kezelések során a páciensek 80%-a nem érez semmit, a maradék 20% minimális hőérzetről számol be.

Meggyőző eredményesség

A klinikai vizsgálatok alapján elmondhatjuk: az IntimaLase hüvelyszűkítés minden szempontból hatásos terápiás módszer. A kezelésen átesettek 95%-a arról számolt be, hogy vaginája érezhetően szűkebb lett a kezelés hatására. A kezelt hölgyek vaginája átlagosan 12 mm-t szűkült már az első kezelés után. A kezelést követően a hölgyek férfipartnereinek 87%-a számolt be közepes vagy jelentős pozitív változásról, azaz ennyien érezték szűkebbnek partnerük hüvelyét. 120 nap elteltével azonban még tovább javult a helyzet, ekkor már a férfipartnerek 96%-a tartotta az eredményt jónak vagy kitűnőnek. Egy másik vizsgálatban 21-ből 20 nő számolt be arról, hogy szexuális élete javult a kezelés hatására. 95%-uk számolt be kellemesebb érzésről, 57%-uk nagyobb orgazmusról, 14%-uk pedig egyenesen több elért orgazmusról. Az objektív vizsgálatok eredménye is meggyőző: műszeres mérések javulást mutattak a hüvely összeszorítása során mind a nyomás, mind a szorítás időtartama tekintetében.


„A páciens-barát és minimálisan invazív eljárások felé mutató fejlődési irányt követve fejlesztették ki az IntimaLase hüvelyszűkítő eljárást, amely úgy biztosítja a páciensek számára a hüvely megfiatalítását, hogy minden nemkívánatos komplikációt elkerülhetünk, amelyek az hasonló célú invazívabb megoldások, pl. a CO2 lézer esetében előfordulhatnak.”
Dr. Adrian Gaspar Mendoza Egyetem, Argentína

„Mint több mint harminc éves tapasztalattal rendelkező nőgyógyász, izgatottan láttam hozzá, hogy bevezessem ezt az újszerű, innovatív lézeres kezelési módszert a hüvelyi relaxációs szindróma terápiájában. Már egy évnyi tapasztalat alapján azt mondhatom, hogy az IntimaLase nagyszerű megoldás a hüvely szűkítésére. Pácienseim java része magasztalja a kezelést minimálisan invazív jellege miatt, valamint azért, amiért észrevehetően javítja szexuális életüket. Véleményem szerint az IntimaLase hüvelyszűkítés egyszerű, biztonságos és igen hatásos eljárás.”
Dr. Ivan Fistonic PhD Fistonic Nőgyógyászati Klinika Zágráb, Horvátország

TOVÁBB OLVASOM

Kezeléseinket csúcstechnológiás Fotona lézerrel végezzük

A Perfect Laser kezeléseket az orvosi lézerkészülékek legújabb generációját képviselő korszerű géppel végezzük, amelyet az ezen a téren piacvezető, nagymúltú Fotona cég készít.

KEDVEZMÉNYES ÁR*

kezelésenként:
225 000 Ft helyett 180 000 Ft

Kezelések ajánlott száma:
2 kezelés

*Érvényes március 31-ig!

p

JÓ TUDNI

A kezelés időtartama:
45-60 perc

Elviselhetőség:
a kezelés metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes

Felépülés:
a kezelés után ágynyugalom nem szükséges, a szexuális élet 48-96 óra elteltével folytatható

RÉSZLETRE IS!

A kezelést az első havi részlet kifizetése után azonnal elvégezzük önnek. Kérje ajánlatunkat a
+36 30 254 2334
számon!

RÉSZLETRE IS! A KEZELÉST AZ ELSŐ HAVI RÉSZLET KIFIZETÉSE UTÁN AZONNAL ELVÉGEZZÜK ÖNNEK. KÉRJE AJÁNLATUNKAT ITT!

A tájékoztatás nem teljes körű, a részletfizetés feltételekhez kötött.

REGISZTRÁLJON 20% KEDVEZMÉNNYEL – VAGY CSAK KÉRDEZZEN!

„Tavaszi megújulás”!
2020. március 31-ig 20% kedvezményt adunk a kezelés árából!

ELŐTTE

UTÁNA

TANULMÁNYOZZA AZ ÖSSZES PERFECT LASER KEZELÉST!

ÍRJON NEKÜNK VAGY HÍVJON MINKET, HA ÉRDEKLI A KEZELÉS!

REGISZTRÁLJON 20 % KEDVEZMÉNNYEL!

„Tavaszi megújulás”!

Ha 2020. március 31-ig regisztrál, 20% kedvezményt adunk a kezelés árából!

A regisztráció után – amellyel Ön még nem köteleződik el semmire –, munkatársunk megkeresi Önt.

 

Kezeléseink helyszíne

1026 Budapest,
Fillér u. 21., mfszt. 5
kapucsengő 24.

Jelentkezés, érdeklődés


[Kérjük, pipálja be, ha értesülni szeretne akcióinkról, újdonságainkról, egészséghíreinkről!]

A hírlevél feliratkozással Ön kifejezetten hozzájárul, hogy hírlevelet küldjünk Önnek. Ezt a hozzájárulást bármikor visszavonhatja. Az űrlap kitöltésével ön elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat.

Koppintson a számra a híváshoz!

+36 30 254 2334

(8:00 és 20:00 óra között)

+36 30 254 2334

(8:00 és 20:00 óra között)

Kezeléseink helyszínei:

1026 Budapest,
Fillér u. 21., mfszt. 5
kapucsengő 24