Kis- és nagyajak-fiatalítás, kisajak-kisebbítés

REGISZTRÁLJON 20 % KEDVEZMÉNNYEL!

„Tavaszi megújulás”!

Ha 2020. március 31-ig regisztrál, 20% kedvezményt adunk a kezelés árából!

A regisztráció után – amellyel Ön még nem köteleződik el semmire –, munkatársunk megkeresi Önt.

 

Rózsaszín álmok…

Fogadjunk, hogy az életkor előrehaladtával járó problémák, nem éppen örömteli változások közt van olyan, ami nagyon is fontos Önnek, mégsem mer beszélni róla – talán még a legjobb barátnőjével sem!

Igen, a kisajkakról van szó, amelyek fokozatosan elvesztik rugalmasságukat, színük pedig mind sötétebbé válik, és persze a vágyról, hogy kisajkai újra selymesek és rózsaszínűek legyenek. És nem, Ön nem hiú és nem is tulajdonít indokolatlanul nagy jelentőséget kisajkai öregedésének. Hiszen nőisége forog kockán, sőt meglévő vagy alakuló párkapcsolatát is befolyásolhatják az emiatt kialakult komplexusok. Ön is, kapcsolata is elfásul, elvész a szenvedély és a spontaneitás.

Nem csak a szépség miatt

Ráadásul a kisajak-fiatalítás nem csupán esztétikai okokból jöhet számításba.

Az ellazult kisajkak által védtelenül hagyott hüvelyrés fokozottan ki van téve a kidörzsölődésnek és egyéb irritációknak, aminek csípő-viszkető érzés vagy fájdalom lehet a következménye – további gondokat okozva az ágyban…

Miért változik meg a kisajak?

Az ok többnyire egyszerűen az évek múlása: az életkor előrehaladtával egyrészt csökken a női hormonok szintje, másrészt a szövetek rugalmasságáért felelős rostos fehérje – a kollagén – töredezetté válik, újratermelődése lanyhul. A következmény: a kisajkak és a hüvelybemenet hámja veszít rugalmasságából, elszíneződések jelennek meg rajta. A hámréteg megvastagodása és a legfelső szint elhalása miatt pedig bekövetkezik a kiábrándító barnulás.

Szerencsére van hatásos és fájdalommentes megoldás…

A kisajak megfiatalítása lézerrel, fájdalommentesen

A megoldás kulcsa egy újgenerációs készülék, amelyet a világ egyik legjelentősebb, orvosi lézerkészülékeket gyártó vállalata, a számos szabadalommal rendelkező Fotona készít. Ezt a lézerkészüléket és a vele végezhető kezeléseket többezer klinikán alkalmazzák sikerrel, a világ szinte minden pontján.

Az eljárás során az ún. Smooth© technológiát alkalmazzuk. A lézer egyrészt finoman lehámlasztja az elszíneződött és megvastagodott hámsejteket, másrészt a leheletfinoman adagolt, mikron-pontossággal célzott lézersugár óvatosan felmelegíti a kisajkak kötőszöveteiben lévő kollagénrostokat, amelyeket így összehúzódásra késztet. (Ne ijedjen meg a melegítés szótól: mindebből Ön a kisajak-fiatalítás során csak enyhe kellemetlenségeket fog érezni.) A kezelésnek a gyors kötőszövet-feszesítésen kívül hosszútávú, a kollagén-termelődést serkentő hatása is van. Az eredmény: a szövetek visszanyerik rugalmasságukat, vérellátásuk jelentősen javul, a kiszáradó, elszíneződött felszín pedig újra rózsaszínes árnyalatú és bársonyos felületű lesz!

Még csak szenvedni sem kell érte…

Nem győzzük hangsúlyozni: a kisajak-fiatalítás non-ablatív, azaz sérülést nem okozó kezelés, tehát vágás- vérzés- és fájdalommentes. A mintegy 40 perces kezelés után Ön azonnal felkelhet és hazamehet, és a szexuális élettől sem kell hosszasan tartózkodnia!

Kis- és nagyajak fiatalítás

Előfordulhat, hogy Ön az intim területének tágabb környezetével is elégedetlen, ebben az esetben a fent leírt kezelést kiterjeszthetjük a csiklótól egészen a perianális területig (a végbél környékéig), amely a nagyajkakat is magába foglalja.

Kisajak-kisebbítés

Ugyanakkor olyan eset is van, amikor a kisajkak zavaró mértékben nagyok. Ennek oka többnyire nem a fent leírt, az életkor előrehaladtával bekövetkező változás, hanem egyszerűen a genetika: van, akinek alkatilag nagy méretűek, esetleg aszimmetrikusak a kisajkai. A kisajkak kisebbítése ezekben az esetekben nem csupán esztétikai célt szolgál, hiszen a nagyajkak mögül kilógó kisajkak sportoláskor, szeretkezéskor vagy egyéb helyzetekben becsípődhetnek, fájdalmat és kínos helyzeteket okozva.

Kisajak-kisebbítés lézerrel, minimális fájdalommal és vérzéssel

A kisajak-kisebbítés során nem alkalmazunk sem ollót, sem szikét, kizárólag a lézerrel vágunk, ami sokkal kíméletesebb minden hagyományos sebészeti módszernél. Hogy miért? Mert a nagy pontossággal irányított lézerfény lényegesen fókuszáltabb, így megkíméli a metszeni kívánt rész környezetét, következésképp gyorsabb a sebgyógyulás. A lézer nemcsak vág, hanem a kisebb átmérőjű ereket el is égeti – azaz elzárja –, így a műtét szinte vértelenül végezhető, és varrásra sincs szükség. A műtéti sebbel csak a lézerfény érintkezik, így a műtét alatti fertőzés veszélye elhanyagolhatóan minimális.

A kisajak-kisebbítést természetesen helyi érzéstelenítéssel végezzük.

Akár a teljesen vágás- és fájdalommentes (non-ablatív) kisajak-fiatalításra, illetve kis- és nagyajak fiatalításra, akár a minimálisan ablatív kisajak-kisebbítésre van szüksége, jelentkezzen bátran az alábbi űrlapon, és kollégánk részletesen és személyre szabottan tájékoztatja!

TOVÁBB OLVASOM

Kezeléseinket csúcstechnológiás Fotona lézerrel végezzük

A Perfect Laser kezeléseket az orvosi lézerkészülékek legújabb generációját képviselő korszerű géppel végezzük, amelyet az ezen a téren piacvezető, nagymúltú Fotona cég készít.

KEDVEZMÉNYES ÁR*

Kisajak-fiatalítás:
137 500 Ft helyett 110 000 Ft
kezelésenként

Kis- és nagyajak-fiatalítás:
237 500 Ft helyett 190 000 Ft
kezelésenként

Kezelések ajánlott száma: 2

*Érvényes március 31-ig!

p

JÓ TUDNI

A kezelés időtartama:
45-60 perc

Elviselhetőség:
a kezelés metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes

Felépülés:
a kezelés után ágynyugalom nem szükséges, a szexuális élet 48-96 óra elteltével folytatható

RÉSZLETRE IS!

A kezelést az első havi részlet kifizetése után azonnal elvégezzük önnek. Kérje ajánlatunkat a
+36 30 254 2334
számon!

RÉSZLETRE IS! A KEZELÉST AZ ELSŐ HAVI RÉSZLET KIFIZETÉSE UTÁN AZONNAL ELVÉGEZZÜK ÖNNEK. KÉRJE AJÁNLATUNKAT ITT!

A tájékoztatás nem teljes körű, a részletfizetés feltételekhez kötött.

REGISZTRÁLJON 20 % KEDVEZMÉNNYEL!

„Tavaszi megújulás”!

Ha 2020. március 31-ig regisztrál, 20% kedvezményt adunk a kezelés árából!

A regisztráció után – amellyel Ön még nem köteleződik el semmire –, munkatársunk megkeresi Önt.

 

Kezeléseink helyszíne

1026 Budapest,
Fillér u. 21., mfszt. 5
kapucsengő 24.

Jelentkezés, érdeklődés


[Kérjük, pipálja be, ha értesülni szeretne akcióinkról, újdonságainkról, egészséghíreinkről!]

A hírlevél feliratkozással Ön kifejezetten hozzájárul, hogy hírlevelet küldjünk Önnek. Ezt a hozzájárulást bármikor visszavonhatja. Az űrlap kitöltésével ön elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat.

+36 30 254 2334

(8:00 és 20:00 óra között)