Horkolás ellen lézerrel: NightLase®

A horkolás csökkentése vagy megszüntetése nem csak az Ön alvásminőségét javítja… A forradalmi NightLase® technológia műtét nélkül, biztonságosan és hatékonyan csökkenti vagy szűnteti meg a horkolást.

  • A kezelések után csökkent a horkolás 70% 70%

A horkolás erőssége a kezelések előtt 100-as skálán

A horkolás erőssége három kezelés után 100-as skálán

N

TARTÓS HATÁS

Évekig tartó horkoláscsökkentő hatás!

N

PIHENTETŐ ALVÁS

…mégpedig nemcsak Önnek, hanem társának is.

N

A TELJES EGÉSZSÉGÉRE KIHAT

A horkolás magas vérnyomást, szívproblémákat, agyvérzést, depressziót, általános kimerültséget és aluszékonyságot okozhat – előzze meg őket!

REGISZTRÁLJON 20 % KEDVEZMÉNNYEL!

„Tavaszi megújulás”!

Ha 2020. március 31-ig regisztrál, 20% kedvezményt adunk a kezelés árából!

A regisztráció után – amellyel Ön még nem köteleződik el semmire –, munkatársunk megkeresi Önt.

 

Kezeléseink helyszíne

1026 Budapest,
Fillér u. 21., mfszt. 5
kapucsengő 24.

Jelentkezés, érdeklődés


[Kérjük, pipálja be, ha értesülni szeretne akcióinkról, újdonságainkról, egészséghíreinkről!]

A hírlevél feliratkozással Ön kifejezetten hozzájárul, hogy hírlevelet küldjünk Önnek. Ezt a hozzájárulást bármikor visszavonhatja. Az űrlap kitöltésével ön elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat.

Koppintson a számra a híváshoz!

+36 30 254 2334

(8:00 és 20:00 óra között)

A kialvatlanságnak sokkal súlyosabb hatásai lehetnek, mint gondolná!

Talán az Ön számára is ismerős az a rossz közérzettel és fáradtsággal járó állapot, amit a kialvatlanság okoz. Nem csoda, hiszen egyes felmérések szerint a lakosság 30 százaléka szenved orvosi kezelést igénylő alvászavarban!

Sokan el is fogadják ezt az állapotot, mondván, hogy felgyorsult és teljesítményorientált világunkkal ez óhatatlanul együtt jár. A versenyszféra munkahelyein pedig nem ritkán valóságos virtus lesz a kevés alvásból: a munka modern hősei azzal dicsekednek, hogy négy-öt óra alvásnál többet nem engedhetnek meg maguknak. Helytelen és rendkívül veszélyes álláspont, amely hosszú távon súlyos egészségkárosodást és következésképpen csökkenő teljesítményt okozhat…


Miért kell tehát komolyan vennünk minden alvászavart? Mert az elégtelen mennyiségű alvás nem csupán fáradtságot, rossz közérzetet, ingerlékenységet, koncentrációzavart és teljesítőképesség-csökkenést okoz. Évtizedes klinikai tapasztalat és számos kutatás – többek között egy 1741 férfi és női önkéntes részvételével 10-14 éves nyomonkövetéssel végzett vizsgálat [1] – szerint a tartósan hat óránál kevesebb alvás akár az alábbiakkal is járhat:

  • nő a halálozási arány,
  • magasvérnyomás alakulhat ki,
  • férfiaknál csökken a spermaszám,
  • nő a szív-érrendszeri megbetegedések kockázata,
  • nagyobb a cukorbetegség kockázata [2],
  • egyes daganatos betegségek veszélye is nagyobb lehet [3],
  • fokozottabb az elhízás, túlsúly kockázata [4],
  • a stroke kockázata mintegy négyszeresére (!) nő. [5]

Mi lehet az oka, hogy nem tud eleget aludni? Kiderítjük alváslaborunkban!

Ijesztően hangzanak a fentiek? Annyi bizonyos, hogy az elégtelen alvás, az alvás-ébrenlét súlyos zavarainak megelőzése, következményeinek kiküszöbölése komoly terápiát igényel. Elkeseredésre azonban nincs ok, hiszen az alvászavarok kezelésére ma már számos hatékony megoldás áll rendelkezésre.

Az egyik leggyakoribb alvászavar a horkolás, amely súlyosabb esetben az Obstruktív Alvási Apnoe (OAA) tünete is lehet. A NightLase lézeres kezelés korszerű, klinikailag igazoltan eredményes terápiát kínál a horkolás jelentős csökkentésére vagy megszüntetésére. A lézer hatására a garat ellazult, rugalmasságukat vesztett szövetei újra feszessé válnak, szabad utat engedve a levegőnek. Ahhoz azonban, hogy a kezelés valóban eredményes legyen, ki kell deríteni, hogy az Ön alvászavarát valóban a garat szöveteinek ellazulása okozza-e. Ennek megállapításához egy új tudományágat, az alvás-ébrenlét zavarok gyakorlati megoldását célzó alvásmedicinát hívjuk segítségül.

Alvásunk igen összetett pszichológiai-biológiai folyamat. Szellemi működésünk, biológiai szabályozásunk minden szinten folyamatosan működik az ébrenlét és alvás ritmikus váltakozása során. A fény és a sötétség váltakozása és a környezeti viszonyok hosszú tanulási folyamat eredményeképpen alakítják ki az ébrenlét és az alvás periódusait szabályozó biológiai óránkat.

Alváslaborunk célja a betegek alvásproblémáinak és esetleges szövődményeinek alapos kivizsgálása. Ennek lépései az általános belgyógyászati anamnézis felvétele, a kérdőíves alvászavar-teszt kitöltése és egy komplex fizikális vizsgálat, mely teljes mértékben feltérképezi az Ön fül-orr-gégészeti állapotát. Végül a vizsgálat legfontosabb részét képező fiberoszkópia következik.

Fiberoszkópia

A fiberoszkópia során egy vékony, üvegszálas optikai rendszerrel felszerelt cső segítségével – helyi érzéstelenítésben – átvizsgáljuk a teljes felső légutat, egészen a hangszalagig. A fiberoszkópos vizsgálat révén sokkal aprólékosabb és részletesebb képet alkothatunk az orrüreg, az orrgarat és a gége azon részeiről, amelyek a fizikális vizsgálat során nem hozhatók látótérbe. Ráadásul a garatfal mozgását is megfigyelhetjük.

Ha a fiberoszkópos vizsgálat során kimutatjuk, hogy az Ön alvási apnoe betegségét – vagy egyszerűen csak horkolását – a garat szöveteinek rugalmasság-vesztése okozza, akkor feltétlenül ajánljuk Önnek a NightLase lézeres horkolás-kezelés elvégeztetését.

Poliszomnográfia – alvásdiagnosztika otthon

Az alvádiagnosztikát kiegészíthetjük és teljessé tehetjük a hazavihető poliszomnográfiás készülékkel, mely az Ön teljes alvásideje alatt vizsgál számos paramétert, értékeli az Ön alvását, esetleges horkolás- és légzésproblémáit. Komplex diagnosztikai képet ad, megerősítheti a NightLase lézeres horkolás-kezelés alkalmazásának indokoltságát, vagy további kivizsgálás szükségességét támaszthatja alá.

NightLase: lézerrel a horkolás ellen

Fent már kifejtettük, milyen súlyos következményei lehetnek a kialvatlanságnak. A rossz minőségű, elégtelen mennyiségű alvás egyik legyakoribb oka a horkolás, amely ráadásul a jó párkapcsolat nagy ellensége is: a hangos horkolás még a legszilárdabb lábakon álló kapcsolatot is elmérgesítheti.

A forradalmi NightLase horkolás elleni lézeres kezelést az orvosi lézertechnikában elismerten élenjáró világcég, a Fotona fejlesztette ki. Ez az eljárás műtét nélkül, fájdalom-, vágás- és altatásmentesen csökkenti vagy szünteti meg a horkolást, súlyosabb esetben az alvási apnoét.

A horkolás súlyosabb problémák része is lehet, mint például az Obstruktív Alvási Apnoe (OAA). Ez az alvászavar szüneteket idéz elő a légzésben, amelyeknek leggyakrabban a szájban lévő lágyszájpad lazasága az oka. A lélegzetvételek közti szünet 10 és 30 másodperc közötti intervallumra tehető. Ha ez az állapot kezelés nélkül marad, az OAA nemcsak a hangja miatt lesz zavaró, hanem az Ön egészségére is súlyosan káros lehet.

Mi okozza a horkolást és miért megoldás erre a NightLase?

Az életkor előrehaladtával a kötőszövetek rugalmasságát biztosító rostos fehérje, a kollagén töredezetté válik, és lassul, majd megszűnik az termelődése. Ennek következtében az Ön torkának hátsó része és a lágyszájpad szövetei is elvesztik rugalmasságukat, így a levegő útja beszűkül. Ez a horkolás egyik fő oka. Ha tehát a lézernyalábbal stimuláljuk a kötőszövetek kollagénállományát, azok megfeszülnek, és a levegő újra szabadon áramolhat.

Hogyan zajlik a kezelés?

A NightLase kezelés nem igényel vágást és érzéstelenítést, ezért – az előzetes vizsgálatok nélkül ­– csak 20-30 percet vesz igénybe. A kezelés fájdalom- és vérzésmentes, a páciensek csupán kellemes, meleg érzésről számolnak be. Egy-egy kezelés két lépésből áll: az elsőben előmelegítjük a szövetet a torok hátsó részén, a másodikban erősebb, de kíméletes energiával stimuláljuk a szövetet, megerősítve és újratermelődésre késztetve a kollagénállományt.

A kezelést háromszor kell megismételni négy-hat héten belül. A javult állapot akár két és fél–három évig is eltarthat, és vagy megszünteti a horkolást, vagy rendkívüli módon csökkenti hangerejét és frekvenciáját.

Mennyire hatásos a NightLase horkolás-kezelés?

Utánkövető kutatások eredménye szerint a horkolás erőssége átlagosan a felére csökken a kezelés után, sokszor pedig csaknem teljesen megszűnik. Nem ritka, hogy egy-egy betegünk arról számol be, hogy a párkapcsolatát is megmentettük, újra együtt alszik a párjával.

[1] Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2938855/

[2] Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23070488

[3] Forrás: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/cncr.25507/abstract

[4] Forrás: https://www.eurekalert.org/pub_releases/2012-10/ehs-psd101812.php

[5] Forrás: https://www.eurekalert.org/pub_releases/2012-02/aha-sal012312.php

TOVÁBB OLVASOM

Kezeléseinket csúcstechnológiás Fotona lézerrel végezzük

A Perfect Laser kezeléseket az orvosi lézerkészülékek legújabb generációját képviselő korszerű géppel végezzük, amelyet az ezen a téren piacvezető, nagymúltú Fotona cég készít.

KEDVEZMÉNYES ÁR*

kezelésenként:
121 000 Ft helyett 97 000 Ft

Részletes NightLase® árlistáért kattintson ide!

Kezelések ajánlott száma: 3

*Érvényes március 31-ig!

p

JÓ TUDNI

A kezelés időtartama:
45-60 perc

Elviselhetőség:
a kezelés metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes

Felépülés:
a kezelés után ágynyugalom nem szükséges

RÉSZLETRE IS!

A kezelést az első havi részlet kifizetése után azonnal elvégezzük önnek. Kérje ajánlatunkat a
+36 30 254 2334
számon!

RÉSZLETRE IS! A KEZELÉST AZ ELSŐ HAVI RÉSZLET KIFIZETÉSE UTÁN AZONNAL ELVÉGEZZÜK ÖNNEK. KÉRJE AJÁNLATUNKAT ITT!

A tájékoztatás nem teljes körű, a részletfizetés feltételekhez kötött.

REGISZTRÁLJON 20% KEDVEZMÉNNYEL – VAGY CSAK KÉRDEZZEN!

„Tavaszi megújulás”!
2020. március 31-ig 20% kedvezményt adunk a kezelés árából!

ELŐTTE

UTÁNA

TANULMÁNYOZZA AZ ÖSSZES PERFECT LASER KEZELÉST!

ÍRJON NEKÜNK VAGY HÍVJON MINKET, HA ÉRDEKLI A KEZELÉS!

REGISZTRÁLJON 20 % KEDVEZMÉNNYEL!

„Tavaszi megújulás”!

Ha 2020. március 31-ig regisztrál, 20% kedvezményt adunk a kezelés árából!

A regisztráció után – amellyel Ön még nem köteleződik el semmire –, munkatársunk megkeresi Önt.

 

Kezeléseink helyszíne

1026 Budapest,
Fillér u. 21., mfszt. 5
kapucsengő 24.

Jelentkezés, érdeklődés


[Kérjük, pipálja be, ha értesülni szeretne akcióinkról, újdonságainkról, egészséghíreinkről!]

A hírlevél feliratkozással Ön kifejezetten hozzájárul, hogy hírlevelet küldjünk Önnek. Ezt a hozzájárulást bármikor visszavonhatja. Az űrlap kitöltésével ön elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat.

Koppintson a számra a híváshoz!

+36 30 254 2334

(8:00 és 20:00 óra között)

+36 30 254 2334

(8:00 és 20:00 óra között)

Kezeléseink helyszínei:

1026 Budapest,
Fillér u. 21., mfszt. 5
kapucsengő 24