RenovaLase – hüvelygyulladás, hüvelyszárazság kezelése

Az atrófiás vaginitisz (közismertebb nevén atrófiás hüvelygyulladás) az elvékonyodó és összezsugorodó szövetek által okozott hüvelygyulladás, amely csökkent nedvesedéssel is jár. Ezek a tünetek a női nemi hormon, az ösztrogén hiánya miatt alakulnak ki. A RenovaLase®  innovatív és egyedülálló, non-invazív, azaz hámsérüléssel nem járó lézeres terápia az atrófiás vaginitisz kezelésére. A kezelés a lézer hőhatását használja ki, hogy serkentse a hüvely szöveteiben a kollagén újratermelődését és a sejt anyagcseréjét, mégpedig égési és hámsérülés nélkül. Fotona Smooth™ technológiáját alkalmazó Er:YAG lézerét használva az atrófiás vaginitisz tünetei visszafordíthatóak. Ezek a tünetek a következőek:

 • Hüvelyviszketés és irritáció
 • Krónikus hüvelyi gyulladás
 • Égető érzés a hüvelyben
 • Fekélyesedés a hüvelyi nyálkahártyában
 • Közösülési fájdalom

A lézer csak a felszíni szöveteket kezeli és nincs hatással a mélyebben található szövetstruktúrára. A stimuláció a hüvelyi szövet hőmérsékletét – csupán enyhe hőérzetet okozva – megnöveli, ezáltal a felhám megnövekedett vastagsága és a nyálkahártya kötőszövetes rétegének érképződése olyan tünetek csökkenését eredményezi, mint például a szárazság, a viszketés, az irritáció és a közösülési fájdalom. A RenovaLase® előnyei:

 • Minimálisan invazív
 • Járóbeteg eljárásban alkalmazható
 • Fájdalommentes
 • Rövid ideig tartó kezelés
 • Mellékhatások nem ismertek
 • Azonnali hatás
 • A hüvelyi nyálkahártya funkcionális helyreállítása
 • Biztonságos kezelés hosszú távú hormonkezelések nélkül

Az előzetes klinikai tesztek kimutatták, hogy az eljárás hatékony, könnyű használni, gyors, biztonságos és hosszú távú hormonterápiát nem igényel. A legújabb tudományos eredményeket a LAHA specialistája Dr. Adrian Gaspar prezentálta. Az eredmények jelentős fejlődést mutattak ki az hüvelyi atrófia kezelésében. „Az eredmények kedvező változásokat mutattak a hüvelyi nyálkahártya tropizmussal kapcsolatban, valamint emelkedett a kollagén és a vaszkularizáció ugyanúgy, ahogy a glikogén szintek és a felhám vastagsága. Nem volt szövetabláció vagy termális sérülés és komplikációk sem léptek fel. A pozitív hatások hosszan tartóak és hat hónapos orvosi felülvizsgálat után továbbra is megmaradtak. Mivel a RenovaLase™ nem használ hormonális kezelést, ezért azok a páciensek is igénybe vehetik, akiknek hormonoktól függő rákjuk van, mint például a melanoma, a petefészekrák vagy a mellrák.”

TOVÁBB OLVASOM

Kezeléseinket csúcstechnológiás Fotona lézerrel végezzük

A Perfect Laser kezeléseket az orvosi lézerkészülékek legújabb generációját képviselő korszerű géppel végezzük, amelyet az ezen a téren piacvezető, nagymúltú Fotona cég készít.

ÁR

„Nyári megújulás” akció keretében:

460 000 Ft

helyett

420 000 Ft

Az ár 3 kezelést tartalmaz!

Akciós ajándék:
G-pont dúsítás, kisajak fiatalítás

Megtakarítás*:
40 000 Ft + ajándék

*A szolgáltatás teljes árához képest.

MÁR HITELRE IS!

Ez a kezeléssorozatunk már hitelre is igénybe vehető!*

PÉLDA:

50% befizetése és 12 havi részletfizetés esetén:

Havi részlet:
kb. 17 500 Ft

*Jelen tájékoztatás nem teljeskörű. A hitel nyújtása feltételekhez kötött. A részletekről kérjük, érdeklődjön a megadott telefonszámon, vagy érdeklődését jelezze a kapcsolatfelvételi űrlapon!

p

JÓ TUDNI

A kezeléssorozat időtartama:
3 x 45-60 perc

Elviselhetőség:
a kezelés metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes

Felépülés:
a kezelés után ágynyugalom nem szükséges, a szexuális élet 48 óra eltelte után folytatható

TANULMÁNYOZZA AZ ÖSSZES PERFECT LASER KEZELÉST!

ÍRJON NEKÜNK VAGY HÍVJON MINKET, HA ÉRDEKLI A KEZELÉS!

REGISZTRÁLJON 40 000 FT KEDVEZMÉNNYEL!

“Nyári megújulás” akció!

Ha 2019. június 30-ig regisztrál, 40 000 Ft kedvezményt adunk a kezeléssorozat árából, sőt, G-pont dúsítást és kisajak-fiatalítást is kap tőlünk ajándékba!

A kezeléssorozatot konzultációs vizsgálat előzi meg, melynek ára 20 000 Ft, ezt azonban beleszámítjuk a kezelés árába! Ha tehát elvégezteti a kezeléssorozatot, a konzultációs viszgálat ingyenes.
A regisztráció után – amellyel Ön még nem köteleződik el semmire –, munkatársunk megkeresi Önt.

Kezeléseink helyszíne

1125 Budapest,
Virányos út 23/d.

Jelentkezés, érdeklődés

[Kérjük, pipálja be, ha értesülni szeretne akcióinkról, újdonságainkról, egészséghíreinkről!]

A hírlevél feliratkozással Ön kifejezetten hozzájárul, hogy hírlevelet küldjünk Önnek. Ezt a hozzájárulást bármikor visszavonhatja. Az űrlap kitöltésével ön elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat.

Koppintson a számra a híváshoz!

+36 30 254 2334

(8:00 és 20:00 óra között)

+36 30 254 2334

(8:00 és 20:00 óra között)

Kezeléseink helyszínei:

Budapest
1125, Virányos út 23/d.