Seprűvéna kezelés – seprűvéna eltüntetése fájdalom nélkül, hatékonyan

A lézersugár iránya és energiája nagyon precízen szabályozható, így kizárólag az eltüntetni kívánt hajszálereket zárja el. 3-6 hét elteltével a kezelt apró seprűvénák teljesen felszívódnak, és az Ön lába újra régi fényében, sima bőrrel pompázik majd!

Perfect Laser – inkontinencia megszüntetése IncontiLase lézeres eljárással
N

VÉGRE ÚJRA SZOKNYÁBAN!

Nem kell többé rejtegetnie a vádliját!

N

AZ IGAZÁN HATÉKONY MÓDSZER!

A lézer célzottan zárja el a felesleges hajszálereket, amelyek azután maguktól felszívódnak.

N

MINÉL ELŐBB, ANNÁL JOBB!

Az 5 mm-nél nem szélesebb erek esetén hatékony, ne várjon hát vele!

REGISZTRÁLJON KONZULTÁCIÓS VIZSGÁLATRA!

Online regisztráció esetén 41 000 Ft kedvezményt adunk a kezelés árából!

A konzultációs vizsgálat ára 20 000 Ft, amelyet beszámítunk a kezelés árába!
A regisztráció után – amellyel Ön még nem köteleződik el semmire –, munkatársunk megkeresi Önt.

Kezeléseink helyszíne

1125 Budapest,
Virányos út 23/d.

Koppintson a számra a híváshoz!

+36 30 254 2334

(8:00 és 20:00 óra között)

Seprűvéna: a visszeresség korai stádiuma

Míg a verőerek (artériák) az oxigénben dús vér szállításáról gondoskodnak a szövetekhez, addig a visszerek, azaz vénák feladata a „használt” vér visszapumpálása a szív felé. Visszere tehát mindenkinek van, a köznyelv így helytelenül használja a „visszeresség” kifejezést: valójában a vénák tágulatával járó visszérbetegségről kell beszélnünk. Ennek korai fázisa tünetmentes, később pedig kialakulnak az ún. seprűvénák vagy pókvénák, tudományosabban a hálózatos visszeresség. A seprűvéna a lábakon látható piros vagy kékes színű, 1-3 milliméter vastagságúra tágult véna. Sok esetben már fiatal korban megjelennek a combokon, lábszárakon, később a bokákon vékony, sötétkék-lila erek, melyek több rétegben, elágazóan egyre nagyobb területen láthatóak az évek előrehaladtával. Ha a tágulat meghaladja az 5 millimétert, már vénatágulatról beszélünk, amely lézerrel, a bőr megsértése nélkül sajnos már nem kezelhető.

Miért alakul ki a seprűvéna?

Mogán István érsebész főorvos, a Magyar Angiológiai és Érsebészeti Társaság elnöke szerint tulajdonképpen civilizációs betegségről van szó… 

A test teljes súlya az alsó végtagokon nyugszik, tehát – kis túlzással – a két lábon járás az alapvető oka a vénás betegségeknek. Hogy kinél alakul ki, annak hátterében elsősorban genetikai hajlam áll: van, akinek az érfalait alkotó rostrendszere az átlagnál kevésbé rugalmas. Különféle életmódbeli tényezők, különösen az egy helyben, állva végzett munka tovább súlyosbíthatják a helyzetet. Ereink folyamatosan tágulnak-szűkülnek ahogyan a szív pumpálja bennük a vért, a fenti tényezők hatására azonban egy idő után már nem húzódnak össze a tágulások előtti állapotukba. A terhesség a visszérbetegség egyértelmű rizikófaktora, aminek hátterében az állhat, hogy a megnövekedett ösztrogén-szint hatására csökken a kiserek rugalmassága.

Veszélyes-e a seprűvéna?

A combon és a lábszáron megjelenő sok apró seprűvéna eleinte elsősorban esztétikai problémákat okoz, azonban sok nő számára már ez is lényeges, hiszen önbizalmukat csökkenti, a szoknya viselésében korlátozva érezhetik magukat, ezáltal női büszkeségük károsodik. Azonban a seprűvéna egészségügyi szempontból is figyelmet érdemel, mert komolyabb problémáknak lehet az előjele. A seprűvénák megjelenése arra utalhat, hogy az érintett végtag vénás és nyirokkeringése nem tökéletes. Ezek a tünetek visszérbetegség előfutárai lehetnek, főként, ha együtt járnak a lábak elnehezülésével, estére jelentkező duzzadásával, ödémásodásával.

A hajlam nem tűnik el, a seprűvéna igen.

A hálózatos visszerességnek oki kezelése nincs, egész életünk során képződhetnek újabb és újabb seprűvénák, mivel a hajlam maga nem gyógyítható. A modern lézertechnológia azonban igen hatékony a seprűvéna eltüntetésében, a tünet tehát jól kezelhető!

Hogyan tüntethető el a seprűvéna lézerrel?

A seprűvénáknak, ezeknek a tágult, igen vékony ereknek semmi különösebb szerepük nincs a láb keringésében, így tehát következmény nélkül elzárhatók, a többi, egészséges ér átveszi a helyüket. A Perfect Laser seprűvéna-kezelés során Nd:YAG lézert használunk erre a célra, egy olyan ultramodern készülék segítségével, amelyet az orvosi lézerek terén talán a legnagyobb tapasztalattal rendelkező Fotona cég szabadalmaztatott és gyárt. Az Nd:YAG lézerkezelésnek számos előnye van: nagyon precízen irányítható, pontosan megszabható az alkalmazott energia nagysága, így nem károsítja az ép szöveteket és nem hagy nyomot az egészséges bőrfelületen. A lézer fénye a vér oxigénszállító molekuláiban, a vörösvérsejtekben található hemoglobinban nyelődik el. Ennek köszönhető, hogy – a környező szövetek károsítása nélkül – a lézersugarak csak a megcélzott értágulatokat hevítik fel, és éppen csak annyira, hogy az eltüntetni kívánt erek elzáródjanak. A kezelés hatékonyságát jól jelzi, hogy a seprűvénák azonnal, szemmel láthatóan eltűnnek. Igaz, rövidesen újra láthatóvá válnak, de ezek már elhalt érszakaszok, amelyeket azután szerveztünk falósejtjei „felzabálnak”. Így 3-6 hét elteltével a kezelt apró seprűvénák teljesen felszívódnak, és az Ön lába újra régi fényében, sima bőrrel pompázik majd! Fontos hangsúlyozni, hogy a kezelés non-invazív, vagyis a bőrfelület megsértése nélkül képes orvosolni a problémát. A kiterjedéstől függően 10-30 percig tartó lézeres kezelés során Ön semmit nem fog érezni az apró kis területeken tapasztalt kissé égető, tűszúrás-szerű érzésen kívül. Az eltüntetett tágult erek már soha nem jönnek vissza, viszont – az erre hajlamosító genetikai tényezők miatt – kialakulhatnak újak. Ez a folyamat azonban nagyon lassú, ezért általában hosszú évekig nincs szükség újabb kezelésre. A seprűvéna lézeres kezelése természetsen akkor a leghatékonyabb, amikor még nincs túl sok belőlük, így érdemes minél hamarabb eljönni!

TOVÁBB OLVASOM

Kezelésienket csúcstechnológiás Fotona lézerrel végezzük

A Perfect Laser kezeléseket az orvosi lézerkészülékek legújabb generációját képviselő korszerű géppel végezzük, amelyet az ezen a téren piacvezető, nagymúltú Fotona cég készít.

ÁR

online regisztráció esetén:

140 000 Ft

helyett

99 000 Ft

Az ár 1 kezelést tartalmaz 10x10 cm-es bőrfelületre!

Megtakarítás*:
41 000 Ft

*A szolgáltatás teljes árához képest.

MÁR HITELRE IS!

Ez a kezelésünk már hitelre is igénybe vehető, amely akár kamatmentes is lehet!*

PÉLDA:

50% befizetése és hat havi részletfizetés esetén:

Havi részlet:
8 250 Ft

THM: 0%

*Jelen tájékoztatás nem teljeskörű. A hitel nyújtása feltételekhez kötött. A részletekről kérjük, érdeklődjön a megadott telefonszámon, vagy érdeklődését jelezze a kapcsolatfelvételi űrlapon!

p

JÓ TUDNI

A beavatkozás időtartama:
30-40 perc

Elviselhetőség:
a kezelés metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes

Felépülés:
a kezelés után ágynyugalom nem szükséges

TILOS:
a kezelendő felületet a kezelés előtti és utáni 3 héten át szoláriumozni, napoztatni, továbbá a kezelést megelőző 72 órán át bármilyen krémmel bekenni.

REGISZTRÁLJON KONZULTÁCIÓS VIZSGÁLATRA – VAGY CSAK KÉRDEZZEN!

Online regisztráció esetén 41 000 Ft kedvezményt adunk a kezelés árából!

ELŐTTE

Perfect Laser stria elleni lézerkezelés előtt

UTÁNA

Perfect Laser – inkontinencia megszüntetése IncontiLase lézeres eljárással

TANULMÁNYOZZA AZ ÖSSZES PERFECT LASER KEZELÉST!

ÍRJON NEKÜNK VAGY HÍVJON MINKET, HA ÉRDEKLI A KEZELÉS!

ÍRJON NEKÜNK VAGY HÍVJON MINKET, HA ÉRDEKLI A KEZELÉS!

REGISZTRÁLJON KONZULTÁCIÓS VIZSGÁLATRA!

Online regisztráció esetén 41 000 Ft kedvezményt adunk a kezelés árából!

A konzultációs vizsgálat ára 20 000 Ft, amelyet beszámítunk a kezelés árába!
A regisztráció után – amellyel Ön még nem köteleződik el semmire –, munkatársunk megkeresi Önt.

Kezeléseink helyszíne

1125 Budapest,
Virányos út 23/d.

Koppintson a számra a híváshoz!

+36 30 254 2334

(8:00 és 20:00 óra között)

+36 30 254 2334

(8:00 és 20:00 óra között)

Kezeléseink helyszínei:

Budapest
1125, Virányos út 23/d.