TwinLight© ránctalanítás: feszes arcbőr, fájdalom nélkül!

Z

Tízből kilenc páciensnél a bőr szerkezetének jelentős javulása mutatkozott, a vakteszt során pedig két független bőrgyógyász 90%-os biztonsággal állapította meg a páciensek fotóiról, hogy a kezelés előtt vagy után készültek-e.

  • Arcbőr szerkezet-javulásának aránya 90% 90%
  • Vakteszt eredménye 90% 90%

Az adatok forrását itt tekintheti meg.

N

VÁGÁS- ÉS FÁJDALOMMENTES

A kezelés mentes a komolyabb kellemetlenségektől: a lézerrel nem vágunk, hanem stimuláljuk a bőr feszességéért felelős fehérje, a kollagén termelődését.

N

RÖVID ÉS HOSSZÚ TÁVÚ HATÁS

Arcbőre többnyire röviddel a kezelés után feszesebb, simább, rugalmasabb, fiatalosabb lesz, azonban a lézer kollagénépítő hatásának köszönhetően hónapok múlva fokozódik is a hatás!

N

MINÉL KORÁBBAN, ANNÁL JOBB

Ne várja meg, míg az idő mély árkokat vés a bőrébe – a kezelés egyben megelőzés is!

REGISZTRÁLJON 20 % KEDVEZMÉNNYEL!

„Tavaszi megújulás”!

Ha 2020. március 31-ig regisztrál, 20% kedvezményt adunk a kezelés árából!

A regisztráció után – amellyel Ön még nem köteleződik el semmire –, munkatársunk megkeresi Önt.

 

Kezeléseink helyszíne

1026 Budapest,
Fillér u. 21., mfszt. 5
kapucsengő 24.

Jelentkezés, érdeklődés


[Kérjük, pipálja be, ha értesülni szeretne akcióinkról, újdonságainkról, egészséghíreinkről!]

A hírlevél feliratkozással Ön kifejezetten hozzájárul, hogy hírlevelet küldjünk Önnek. Ezt a hozzájárulást bármikor visszavonhatja. Az űrlap kitöltésével ön elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat.

Koppintson a számra a híváshoz!

+36 30 254 2334

(8:00 és 20:00 óra között)

Lélekben fiatalabbnak érzi magát a koránál? Fájdalom- és vágásmentes, korszerű TwinLight© lézeres ránctalanító kezelésünk elvégzése után arca is olyan fiatal lesz, mint a lelke! A TwinLight© ránctalanítás során kétféle lézersugarat (Er:YAG és Nd:YAG sugár) használunk – mindkettőnek megvan a maga szerepe a tökéletes, hosszan tartó ránctalanító hatás elérésében. Hogy miben rejlik a TwinLight© ránctalanítás forradalmi újdonsága?


Abban, hogy az orvosi lézerkészülékek tervezésében és gyártásában szakértőnek számító Fotona gyár legmodernebb technológiája lehetővé teszi a hajszálpontos célzást, így kizárólag a hibákat kezeljük az Ön arcbőrén, a körülötte lévő egészséges bőrt érintetlenül hagyjuk. A TwinLight© lézeres ránctalanító kezelés hatékonyságát klinikai kutatások egész sora bizonyítja.

Ráncok: az idő kézjegye

Az évek múlásával a bőr regenerációs képessége egyre csökken: bőrünk rugalmasságát ugyanis a felhám (epidermis) alatti rétegben, az irhában (dermis) lévő rostos fehérjék, az elasztin és a kollagén biztosítják. A kollagén rostjai a legkülönbözőbb külső és belső hatásokra folyamatosan gyengülnek, szakadoznak, újratermelődési képességük pedig drasztikusan csökken. A kollagén-termelés már a 25. életévünk után csökkenni kezd, ötvenes éveink felé akár teljesen le is állhat. (A kollagén szerepéről bővebben olvashat főoldalunkon.) Ezzel párhuzamosan a bőr egyre kevesebb faggyút is termel, illetve folyamatosan csökken a kötőszövet vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért felelős hyaluronsav termelődése is. Mindennek következtében a bőr szárazabb lesz, veszít rugalmasságából, feszességéből, majd ráncok, elszíneződések jelennek meg rajta. A ráncosodás másik oka egyszerűen az igénybevétel, vagyis az arcizmok ismétlődő összehúzódásai, például a mosoly. (Semmiképpen nem biztatnánk azonban Önt arra, hogy hagyjon fel ezzel a szokással csak a ráncok elkerülése céljából…) Környezeti tényezők is gyorsíthatják a ráncosodást: a túlzott napozás, szoláriumozás, dohányzás, a légszennyezés, sőt, a stressz is, amelyek szabadgyökök képződéséhez vezetnek a bőrben, és sejtkárosodást okoznak.

Mire számíthatunk?

Abban, hogy kinek mennyire ráncosodik a bőre, természetesen nagy szerepe van a génállománynak és a környezeti hatásoknak, azonban felvázolható egy átlagos “ráncosodási menetrend”.

  • 20-as életévek: ebben a korban a bőr többnyire feszes, üde, puha és selymes, de már 25 éves kor körül elkezdődhet a bőr természetes öregedési folyamata.
  • 30-as életévek: csökken a bőr nedvességtartalma és vízmegkötő képessége, továbbá egyre kevesebb kollagén, elasztin és faggyú termelődik a kötőszövetben. Bőrünk kezdi elveszíteni a rugalmasságát, egyre szárazabbá és fénytelenebbé válik.
  • 40-es életévek: tovább csökken a bőr víz- és zsírtartalma, valamint a kollagén termelése, bőrünk egyre szárazabb és ráncosabb lesz.
  • 50-es életévek: a ráncok mélyülnek, a bőr vékonyodni kezd, romlik a védekezőképessége, ezért petyhüdtség, bőrszárazság tapasztalható. Kezdenek megjelenni a pigmentfoltok is.
  • 60-as életévek: a ráncok egyre mélyebbek, a bőr vékony, pergamenszerű lesz, szaprodnak a pigmentfoltok, lassabban gyógyulnak a sérülések.

…és akkor induljunk el visszafelé!

A ráncok elleni küzdelem valószínűleg egyidős az emberiséggel. A különféle kencék, krémek, olajok, továbbá népi gyógymódok és egyéb csodaszerek reményt ugyan jelentettek, de eredmény nem nagyon hoztak. Korszerűbb módszerek tucatjait is kifejlesztették, a bőrcsiszolás (mikordermabrázió) során pl. a bőr legfelső rétegét egyszerűen eltávolítják, feltárva az alatta lévő fiatalabb felszínt. Ugyanez a célja, de más az eszköze a kémiai mélyhámlasztásnak, amelyet általában gyümölcssavval végeznek. Használatosak a különböző feltöltések, ezek valamilyen befecskendezett idegen anyaggal feszítik meg az arcbőrt, pl. hyaluronsavval (mezoterápia). Ahogy azonban sejthető, mindezek a tünetet kezelik, és nem az okot: nem serkentik a kötőszövet természetes feszességét biztosító kollagén termelődését. Ráadásul túlzott használatuk akár az arc torzulásához is vezethet – láttunk már ilyet… Közelebb van a probléma gyökeréhez a villanófényes–rádiófrekvenciás kezelés (fotorejuvenáció), valamint jónéhány régebbi technológiájú lézerkezelés, hiszen ezek célja már a kollagén-állomány frissítése. Ezek a módszerek azonban “válogatás nélkül” a teljes bőrfelületre kiterjednek, feleslegesen kezelve az ép kötőszövet-állományt.

Az igazán hatásos lézeres ránctalanítás: TwinLight©

Az eddigi bőrmegújító kezelések a bőr nagyobb területére koncentráltak, ha öregedett, ha nem. A forradalmi TwinLight© lézeres ránctalanítás ezzel szemben hajszálpontosan csak a bőr hibáit célozza meg, érintetlenül hagyva a körülötte lévő egészséges felületet. A lézer hője serkenti az új kollagén képződését a kezelt bőr irharétegében, az így lezajló bőrfiatalodást pedig felgyorsítja a kezelt területet körülvevő egészséges bőr „támogatása”.

Három lépésben a ráncok ellen

A TwinLight© lézeres ránctalanítás három lépésből álló gyors eljárás, amelyet kifejezetten a bőr kisimítására fejlesztettek ki, annak érdekében, hogy az Ön arcbőre frissebb és fiatalosabb külsőt kölcsönözzön Önnek. A Fotona Nd:YAG lézersugár az irharétegre hat: hője serkenti a kötőszövet megújulását, míg az Er:YAG sugara új, feszesebb felhámréteget képez.

Első lépés – Kondicionálás

A kezelés első fázisában az Nd:YAG lézersugár a bőr felszínén és a mélyebb rétegekben is stimulálja a szövetet, megalapozva a következő lépések hatékonyságát.

Második lépés – Frakcionális terápia

A frakcionált lézer nem egyetlen széles nyalábban, hanem sok ezer mikroszkopikus átmérőjű sugárként hatol a bőrbe, egyszerűbben: a nyoma nem egyetlen nagy, hanem sok-sok apró “pötty”. Miért hatékonyabb ez minden korábbi lézernél? Mert a sok apró kezelt “pötty” között érintetlen marad a bőr, így a mikron méretű kezelt területek megújulása sokkal gyorsabban megy végbe a környező egészséges szövet “támogatásával”. Bár a kezelés nem ejt sebeket, mégis ahhoz hasonlíthatjuk ezt, mint amikor sok kicsi seb gyorsabban, könnyebben gyógyul, mint egyetlen nagy – még akkor is, ha összterületük azonos. Ez a frakcionált Er:YAG lézersugár tehát eltávolítja az Ön arcbőréről az elöregedett hámréteget, mégpedig teljesen fájdalommentesen. Az egyetlen, amit Ön érez, az némi melegség. A többiről az Ön szervezete gondoskodik: a mikron méretű területeken eltávolított hámréteg helyén új, feszesebb és egészségesebb szövet keletkezik, melyhez a környező, érintetlenül maradt bőrterületek nyújtanak segítséget.

Harmadik lépés – Hámosítás

A bőrt újrapásztázzuk az Er:YAG lézersugárral, amely befejezi a kezelést és csökkenti vagy eltávolítja a felületi hibákat. Ez a kezelés minden féle bőrtípusra és bőrtónusra alkalmazható csekély felépülési idővel.

Mikorra teljesedik ki az eredmény?

Ön már néhány órával a kezelés után azt fogja tapasztalni, hogy a kezelt bőrfelszín feszesebbé, rugalmasabbá, simábbá válik, fiatalosabb kinézetű lesz. A végleges eredmény a kezelés után néhány héttel válik igazán láthatóvá és 30-90 nap alatt teljesedik ki – ennyi idő szükséges a kollagénrostok megújulásához és új kollagénrostok képződéséhez. Általában két kezelés szükséges a kívánt eredmény eléréséhez, de erőteljesebb elváltozások, mélyebb ráncok esetén akár 3-4 kezelésre is szükség lehet, amelyek között négy hét szünetet javasolunk. A kezelést követően a beavatkozás erősségével arányos a felépülési idő: néhány órától pár napig terjedően bőrpír, finom vagy közepes mértékű hámlás, enyhe duzzanat tapasztalható a kezelt területen.

Lézeres ránctalanítás kompromisszumok nélkül

Mindezt nem mechanikusan, előre meghatározott beállításokkal végezzük, hanem pontosan az Ön igényeihez szabva, kihasználva azt, hogy az orvosi lézerek területén meghatározó Fotona gyár korszerű készüléke leheletfinomsággal szabályozható. A kezelés a felhám enyhe korrigálásától kezdve a mélyebb rétegekben való kollagén-stimulálásig terjedhet, amely éppen Önnek való, ha látványos bőrfiatalodást szeretne, de idegenkedik a szikétől vagy a kémiai anyagoktól. A TwinLight© lézeres ránctalanítás midenféle típusú és színű bőrre alkalmazható, fájdalom- és vágásmentesen, rövid felépülési idővel.

TOVÁBB OLVASOM

Kezeléseinket csúcstechnológiás Fotona lézerrel végezzük

A Perfect Laser kezeléseket az orvosi lézerkészülékek legújabb generációját képviselő korszerű géppel végezzük, amelyet az ezen a téren piacvezető, nagymúltú Fotona cég készít.

KEDVEZMÉNYES ÁR*

kezelésenként:
181 000 Ft helyett 145 000 Ft

a 3. kezeléstől:
181 000 Ft helyett 130 000 Ft

Kezelések ajánlott száma: 2 kezelés

*Érvényes március 31-ig!

p

JÓ TUDNI

A kezelés időtartama:
45-60 perc

Elviselhetőség:
a kezelés metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes

Felépülés:
a kezelés után ágynyugalom nem szükséges

TILOS:
a kezelendő felületet a kezelés előtti és utáni 3 héten át szoláriumozni, napoztatni, továbbá a kezelést megelőző 72 órán át bármilyen krémmel bekenni.

RÉSZLETRE IS!

A kezelést az első havi részlet kifizetése után azonnal elvégezzük önnek. Kérje ajánlatunkat a
+36 30 254 2334
számon!

RÉSZLETRE IS! A KEZELÉST AZ ELSŐ HAVI RÉSZLET KIFIZETÉSE UTÁN AZONNAL ELVÉGEZZÜK ÖNNEK. KÉRJE AJÁNLATUNKAT ITT!

A tájékoztatás nem teljes körű, a részletfizetés feltételekhez kötött.

REGISZTRÁLJON 20% KEDVEZMÉNNYEL – VAGY CSAK KÉRDEZZEN!

„Tavaszi megújulás”!
2020. március 31-ig 20% kedvezményt adunk a kezelés árából!

ELŐTTE

UTÁNA

TANULMÁNYOZZA AZ ÖSSZES PERFECT LASER KEZELÉST!

ÍRJON NEKÜNK VAGY HÍVJON MINKET, HA ÉRDEKLI A KEZELÉS!

REGISZTRÁLJON 20 % KEDVEZMÉNNYEL!

„Tavaszi megújulás”!

Ha 2020. március 31-ig regisztrál, 20% kedvezményt adunk a kezelés árából!

A regisztráció után – amellyel Ön még nem köteleződik el semmire –, munkatársunk megkeresi Önt.

 

Kezeléseink helyszíne

1026 Budapest,
Fillér u. 21., mfszt. 5
kapucsengő 24.

Jelentkezés, érdeklődés


[Kérjük, pipálja be, ha értesülni szeretne akcióinkról, újdonságainkról, egészséghíreinkről!]

A hírlevél feliratkozással Ön kifejezetten hozzájárul, hogy hírlevelet küldjünk Önnek. Ezt a hozzájárulást bármikor visszavonhatja. Az űrlap kitöltésével ön elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat.

Koppintson a számra a híváshoz!

+36 30 254 2334

(8:00 és 20:00 óra között)

+36 30 254 2334

(8:00 és 20:00 óra között)

Kezeléseink helyszínei:

1026 Budapest,
Fillér u. 21., mfszt. 5
kapucsengő 24